2777
2789

بعد یه هفته تاخیر قطعی ترین جوابو میگیری

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد یه هفته تاخیر قطعی ترین جوابو میگیری

بارداری قبلیمم بعد 10 روز تاخیر زدم

ولی اون موقع اصلا فکر نمیکردم با یه بار رابطه باردار بشم

الان خیلی دوس دارم بدونم

برای آرامش دلم ممنون میشم یه صلوات بفرستید❤🙏
بارداری قبلیمم بعد 10 روز تاخیر زدم ولی اون موقع اصلا فکر نمیکردم با یه بار رابطه باردار بشم الان ...

دوس داری حامله باشی؟؟

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
بارداری قبلیمم بعد 10 روز تاخیر زدم ولی اون موقع اصلا فکر نمیکردم با یه بار رابطه باردار بشم الان ...

ان شالله که باردار باشی عزیزم،منم تازه میخوام اقدام کنم،امااصلاازبی بی چک سردرنمیارم،میشه بگی چجوریه کلا؟

دوس داری حامله باشی؟؟

حس اینکه بعد سقطم دیگه نمیتونم باردار بشم بیشتر منو ترغیب میکنه 

بیشتر ترس از حامله نشدن دارم

ان شالله که باردار باشی عزیزم،منم تازه میخوام اقدام کنم،امااصلاازبی بی چک سردرنمیارم،میشه بگی چجوریه ...

ادرار میریزی داخلش اگه دو خط بشه مثبته و بارداری اگه یه خط ایجاد بشه منفیه و باردار نیستی

هاله هم بیفته نشون دهنده بارداریه

حس اینکه بعد سقطم دیگه نمیتونم باردار بشم بیشتر منو ترغیب میکنه  بیشتر ترس از حامله نشدن دارم

ان شاءالله که هستی عزیزدلم توکلت به خدا باشه

ان شاءالله به حق این روز عزیز هممون حاجت روا شیم

منم خیلی بچه دوست دارم 

دیگه منتظرم هر وقت خدا بخواد...

ان شاءالله که هستی عزیزدلم توکلت به خدا باشه ان شاءالله به حق این روز عزیز هممون حاجت روا شیم منم ...

مرسی گلم انشالله قسمت همه بشه این حس

اینقدر حس خوبی بود بی بی مثبت شد