کیا با استفاده از کیت همون ماه باردار شده من این ماه کیت گرفتم میشه بگین نتیجه بخش هست یا نه؟
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
عزیزم من پریودهام منظمه ماه قبل اقدامم کیت گرفتم روز تخمک گذاریمو حدس زدم برا ماه بعد برا اساس ماه قبلیبدون کیت اقدام کردم و خدا رو شکر باردار شدم .انشالله برای شما هم جواب میده .
عزیزم من پریودهام منظمه ماه قبل اقدامم کیت گرفتم روز تخمک گذاریمو حدس زدم برا ماه بعد برا اساس ماه ق ...
من ۴ماهه اقدامم ولی هنوز خبری نیس
این ماه خواستم از کیت استفاده کنم
پریهامم منظمه چون یاداشت کردم مال ۴ ماه رو ۲۸ روزه اس
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
عزیزم من پریودهام منظمه ماه قبل اقدامم کیت گرفتم روز تخمک گذاریمو حدس زدم برا ماه بعد برا اساس ماه ق ...
راستی عزیزم چن ماه بود اقدام میکردی