2777
2789

سلام. این جواب آزمایش شوهرمه ما قراره اقدام کنیم واسه بچه دارشدن بعد دوس دارم اگه خدا بخواد نی نی پسر شه . این آزمایش شوهرمم دکتر برا همین نوشته؟ حالا کسی بوده ک با دارویی چیزی نتیجه گرفته باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویتامین ها سرعت حرکت اسپرمو بالاتر میبرن، میوه بخوریننن، سبزیجات

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
عزیزم هر روز یه لیوان اب هویچ به شوهرت بده تا مشکل تحرک نداشته باشه 

جدی؟!

آب هویج مشکل تحرک رو حل میکنه صد در صد؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
عزیزم همه چی دست خداس ولی این ازمایشی ک من میبینم همین ک دختر بشه هم باید خداروشکرکنین کلاس آ برای پ ...

عزیزم یعنی خیلی کمه واقعا؟ دکتر بهش کپسول سلن پلاس و ویتامین ای روزی ی دونه و آمپول ب کمپلس و ب ۱۲ داده . و همچنین قرص کلومیفن

دکتر معاینش کرد یا ن؟

عزیزم این آزمایش رو دکتر زنان خودم براش نوشت بعد انجام داد تو خونه بعد ده دیقه رسوندیم آزمایشگاه بعد جوابش رو بردم‌پیش دکتر خودم . دکتر زنان‌خودم بهش دارو داد . روزی ۱ دونه ویتامین ای . آمپول ب کمپلس و ب ۱۲ رو ترکیبی بزنه ۲ هفته پشت سرهم . و روزی ۱ دونه کپسول سلن پلاس و همچنین قرص کلومیفن ۱۰ روز قبل اقدام بخوره 

دکتر معاینش کرد یا ن؟

ما پیش ی عطاری هم رفتیم . اونم خرنوب داده ک بجوشونم بش بدم . بعد جنسینگ و عسل روزی ۱ قاشق بخوریم و ی پودر تقویتی ب شوهرم ب اسم لاریس . ب خودمم سیاهدانه و پودر هل تخم شنبیله و زیره سیاه آسیاب کرده با عسل هرروز بخورم . خودمم روزی ۱ دونه یدفولیک و ویتامین ای داده بخورم