2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این مدلا نمیپسندم

ولی رو صورت بعضیا واقعا جذابه

عینک باید به صورت بیاد اینجوری قابل تشخیص نیست

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
بزرگه👓
تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...
من این مدل و زیاد دیدم ولی واقعا قشنگ بوده روی صورت چون خواهرم میخواست لینکش عوض کنه دوتایی دهه محرم ...

اره مد شده ولی حس میکنم برامن بزرگه  ن میتونم بزنم ن عوض کنم 😑

چجوری برمیدارن بلدنیستم

اون پایین کنار پست یه سه نقطه هست اونو میزنی

تا سه دقیقه وقت داری پاک کنی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
2824
2823
2791
2779
2792