2777
2789
عنوان

شوهرداری

414 بازدید | 25 پست

سلام. دیشب باشوهرم بیرون بودم میدونستم توکارتش پول داره. دوس داشتم خریدم. گفتم بریم ازکسی عکس دخترمو بگیرم. گفتش شکم آدم واجب‌تر وازاین حرفا. گفتم باشه گوشت نداریم. هیچ الکی دور زد وحرف انداخت وسط تا دیگه گفت بریم خونه. منم ناراحت شدم چون از زیرهمه چی در رفت. داشت شیرمال می‌کرد بهش گفتم بسه دیگه. الکی دورم زدی نه گوشت گرفتی نه عکس بچه. خودشوزد به عصبانیت که ها کاری کردی که لعنت به من اگه بات بیام بیرون. الآنم باهم حرف نمی‌زنیم. به نظرتون چکارکنم؟ مشکل ازکجاس

گوشت نگیره

تو هم غذا نپز گوشت نداشتی

اصرار نکن گوشت بگیره

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خسیسه؟

خیلی رک بگو پول من پول می خوام

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

وا، نمیشه که، بهش بگو شوهرمی باس بهم پول بدی اگه ندی از کی بگیرم

خودتم در این اثنا لوس کن

بعدم دیدی اثر نکرد

رفتی بیرون پشت ویترین عین این بچه مظلوما وایسا چیزی که میخوای رو نگاه کن

اگه نخرید 

دیگه بحث دیگه اس

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

من شوهرمم اولا سخت پول میداد بهم همش واسه خودش میخرید الان ازم پول تو جیبی میگیره کادتشم خالیه همش دست خودمه

کجا رفتید؟ به نظرتون باش قهر باشم؟ زنگش نزنم؟ رفت سرکار

نه، قهر چیه، باهاش رفیقتر شو

وا، نمیشه که، بهش بگو شوهرمی باس بهم پول بدی اگه ندی از کی بگیرم خودتم در این اثنا لوس کن بعدم دید ...

بارها مظلومانه نگاه کردم ولی گفته ندارم. بدهکارم. اجاره خونه میدم. واز. ازین. حرفا

خودشوزد به دادوبیداد که دیگه بات نمیام. باخانواده شوهرم تو یک ساختمونیم.روخانوادش عصرش با پدرشوهرم ب ...

هر وقت خواستن برن بیرون بگو منم دلم گرفته دوست دارم باهات باشم بیام باهات؟

اونطوری جرات نداره از تو بزنه بده به یکی دیگه

چکار کردی؟ 

بهش گفتم منکه نمی خوام پولارو خرج کنم الکی، بعدم همه به زناشون میدن پس انداز کنن، حس می کنم حضورم تو خونه بی فایدس

بارها مظلومانه نگاه کردم ولی گفته ندارم. بدهکارم. اجاره خونه میدم. واز. ازین. حرفا

نمیشه ک، بالاخره تو ی سهمی از زندگی داری