2777
2789
عنوان

نماز خوندن

217 بازدید | 23 پست

ایا نماز خوندن من به کسی ربطی داره

تعداد رای : 20
نظرسنجی
اره
0
0%
نه
20
100%
همه چیز از فکر اغاز میشود فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما موجب بروز یک رفتار میشود و این رفتار ما را به نتیجه میرساند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از اشناهامون فوت کرد سیدم بود بعد خوابشو دیدن فقط تو خواب میگفته نماز و استغفار 

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
ولس یخون بخاطر خودت نماز برای خودته حتی خدا هم ب نماز مااحتیاجی نداره

اینو خودم هم میدونم ولی بنظر شما یکی بیاد بهت بگه کسی که نماز نمیخونه نان واب وغذا وحتی بچه اش حرامه باید چی بگی 

همه چیز از فکر اغاز میشود فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما موجب بروز یک رفتار میشود و این رفتار ما را به نتیجه میرساند 
اینو خودم هم میدونم ولی بنظر شما یکی بیاد بهت بگه کسی که نماز نمیخونه نان واب وغذا وحتی بچه اش حرامه ...

حرف مفت زده

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
اینو خودم هم میدونم ولی بنظر شما یکی بیاد بهت بگه کسی که نماز نمیخونه نان واب وغذا وحتی بچه اش حرامه ...

بگو از كي شما جاي خدا نشستي كه حكم ميدي؟

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
حرف مفت زده

منم میدونم حرف مفت زده ولی بد دلمو شکونده منم فقط سپردمش به خدایی که ازش دم زدو این شب عزیز

منم میدونم حرف مفت زده ولی بد دلمو شکونده منم فقط سپردمش به خدایی که ازش دم زدو این شب عزیز

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نياز است؟

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

عزیزم من نماز میخونم ولی اگه کسی بیاد بهم بگه چون نماز میخونی بچه ت حلاله میخابونم دهنش خون بالا بیاره!!! چون نماز قضا دارم، شده که کاهلی کنم نخونم پس ینی اون موقع ها نون و آبم مشکل داره؟؟؟؟

الله اکبر از این جماعت نادان😑😑😑

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........