2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 23 پست
عزیزم من نماز میخونم ولی اگه کسی بیاد بهم بگه چون نماز میخونی بچه ت حلاله میخابونم دهنش خون بالا بیا ...

نمیدونم چرا با حرف زدنشون باعث میشن ادم از دین مذهب زده بشه

همه چیز از فکر اغاز میشود فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما موجب بروز یک رفتار میشود و این رفتار ما را به نتیجه میرساند 

یکبار خونش پا نگذاشتم ولی چندین وچند بار اومده خونم الان میگم پس نان ونمکی که خونه ی من خوردی حرامه میگه صدقه میدادم اخه ادم انقدر بی چشم و رو

همه چیز از فکر اغاز میشود فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما موجب بروز یک رفتار میشود و این رفتار ما را به نتیجه میرساند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چرا با حرف زدنشون باعث میشن ادم از دین مذهب زده بشه

همینان که اسم شیعه و مسلمونو بد کردن،نمیدونم چه جوری قراره جواب خدا و امام زمانو بدن😑

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
همینان که اسم شیعه و مسلمونو بد کردن،نمیدونم چه جوری قراره جواب خدا و امام زمانو بدن😑

خیلی دلم ازش پر هست دوست چندین وچند ساله ام بود ولی دیگه کلا اب پاکی ریختم روی دستش وقطع رابطه کردم

خیلی دلم ازش پر هست دوست چندین وچند ساله ام بود ولی دیگه کلا اب پاکی ریختم روی دستش وقطع رابطه کردم

فاز اینجور آدمارو نمیفهمم، من خودم با اینکه چادریم و مذهبی ولی دوستام مثل من نیستن،کاملا دو قطب مخالفیم هم ظاهری هم اعتقادی، ولی هیچ مشکلی باهم نداریم هیییچییی، چون اینا چیزی نیس که بخاد روابط مارو تحت تاثیر قرار بده،نگران اونم نباش خدا خودش جوابشو میده

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........

عزیزم من تا قبل ازدواجم همه نمازامو میخوندم، بعد ازدواجم وقتی خانواده شوهرمو دیدم که با جانماز آب کشیدن و نماز خوندن و الله و اکبر گفتن خودشونو جای خدا گذاشتن و غرور برداشتن که انگار خود پیغمبر هستن دیگه نماز نخوندم، تو این چندسال یوقتایی دوباره دلم میخواست بخونم و وقتی خونه مادرشوهرم بودم و نماز میخوندم بهم میگفت تویی که یوقتی نماز میخونی و یوقتی نمیخونی نمازت فایده نداره گفتم پس بذار نخونم دیگه، وقتی اینا بجای خدا برای بنده ها حکم صادر میکنن باید چیکار کرد؟ بخدا هرکاری میکنن بعد جلو قبله چنان دولا راست میشن که نگو و نپرس، هیچکس از زبونشون در امان نیس، اینا مسلمونیه واقعا؟

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.
عزیزم من تا قبل ازدواجم همه نمازامو میخوندم، بعد ازدواجم وقتی خانواده شوهرمو دیدم که با جانماز آب کش ...

دقیقا همین حس وحال ودارم اگه یه وقت هم دلم میخواست نماز بخونم بخاطر قضاوت اینجور ادما دیگه دلم نمیخواد

دقیقا همین حس وحال ودارم اگه یه وقت هم دلم میخواست نماز بخونم بخاطر قضاوت اینجور ادما دیگه دلم نمیخو ...

عجیب اینجاست که خدا در برابر همچین آدمایی چقدر صبر میکنه، بخدا یروزایی با همین نماز خوندنشون و ادعای با خدا بودنشون منو تحقیر میکردن، به یه نفر که قبلا یه گناهی رو انجام میداد و الان چندین سال میگذره که ترک گناه کرده هنوزم که هنوزه بی احترامی میکنن بخاطر گذشته اش، حتی خواهرشوهرم رسواش کرد. از اینکارش خیلی نفرات از اون خانواده طرف ضربه خوردن، اینا خدا رو نمیشناسن، خدا خودش ستارالعیوبه و چشم رو گناه بنده هاش میبنده ولی اینا بنده هاشو رسوا میکنن. 

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.
اینو خودم هم میدونم ولی بنظر شما یکی بیاد بهت بگه کسی که نماز نمیخونه نان واب وغذا وحتی بچه اش حرامه ...

به من بدتر از ایناشم گفتن عزیزم

ولشون کن

تازه ما نماز میخونیما، فقط گاهی نمیرسیم اول وقت بخونیم

سر همین چیا که بارم نکردن این مادرشوهر و پدرشوهر

ضعف اعصاب گرفتم به خدا

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)