خیلی دلم ازش پر هست دوست چندین وچند ساله ام بود ولی دیگه کلا اب پاکی ریختم روی دستش وقطع رابطه کردم
فاز اینجور آدمارو نمیفهمم، من خودم با اینکه چادریم و مذهبی ولی دوستام مثل من نیستن،کاملا دو قطب مخالفیم هم ظاهری هم اعتقادی، ولی هیچ مشکلی باهم نداریم هیییچییی، چون اینا چیزی نیس که بخاد روابط مارو تحت تاثیر قرار بده،نگران اونم نباش خدا خودش جوابشو میده
خیلی دلم ازش پر هست دوست چندین وچند ساله ام بود ولی دیگه کلا اب پاکی ریختم روی دستش وقطع رابطه کردم
عزیزم من تا قبل ازدواجم همه نمازامو میخوندم، بعد ازدواجم وقتی خانواده شوهرمو دیدم که با جانماز آب کشیدن و نماز خوندن و الله و اکبر گفتن خودشونو جای خدا گذاشتن و غرور برداشتن که انگار خود پیغمبر هستن دیگه نماز نخوندم، تو این چندسال یوقتایی دوباره دلم میخواست بخونم و وقتی خونه مادرشوهرم بودم و نماز میخوندم بهم میگفت تویی که یوقتی نماز میخونی و یوقتی نمیخونی نمازت فایده نداره گفتم پس بذار نخونم دیگه، وقتی اینا بجای خدا برای بنده ها حکم صادر میکنن باید چیکار کرد؟ بخدا هرکاری میکنن بعد جلو قبله چنان دولا راست میشن که نگو و نپرس، هیچکس از زبونشون در امان نیس، اینا مسلمونیه واقعا؟
تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.
دقیقا همین حس وحال ودارم اگه یه وقت هم دلم میخواست نماز بخونم بخاطر قضاوت اینجور ادما دیگه دلم نمیخو ...
عجیب اینجاست که خدا در برابر همچین آدمایی چقدر صبر میکنه، بخدا یروزایی با همین نماز خوندنشون و ادعای با خدا بودنشون منو تحقیر میکردن، به یه نفر که قبلا یه گناهی رو انجام میداد و الان چندین سال میگذره که ترک گناه کرده هنوزم که هنوزه بی احترامی میکنن بخاطر گذشته اش، حتی خواهرشوهرم رسواش کرد. از اینکارش خیلی نفرات از اون خانواده طرف ضربه خوردن، اینا خدا رو نمیشناسن، خدا خودش ستارالعیوبه و چشم رو گناه بنده هاش میبنده ولی اینا بنده هاشو رسوا میکنن.
تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.