2777
2789
سلام دوستان..... یه دکتره خوب جراح زنان می خواستم تو شیراز برام معرفی کننین...... اگه امکانش هست با درس.......
خدای خوب و مهربونم عاجزانه ازت درخواست می کنم که "هیچ مادری رو با فرزندش امتحان نکن......... این کوچولوهایه که بیمارن رو هر چه زودتر شفا بده ......................... دختره سیترا ..........ابولفضل کوچولو.....همه اونایی که ما نمی شناسیم............
این میله منه...ممنون میشم.......havvarami@gmail.com
خدای خوب و مهربونم عاجزانه ازت درخواست می کنم که "هیچ مادری رو با فرزندش امتحان نکن......... این کوچولوهایه که بیمارن رو هر چه زودتر شفا بده ......................... دختره سیترا ..........ابولفضل کوچولو.....همه اونایی که ما نمی شناسیم............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان یه دکتر عالی و کاربلد ارتوپد اطفال میخوام برای دخترم لطفا
سلاممممممم من گروه خرید از حراج های انگلستان در تل گر ام دارم که یه ماهه به دستتون میرسه ایدی من در تل گرا م: maryamdarharaj@
سلام دوستان دختر من الان یک سالشه و وزن خیلی کمی داره. چند ازمایش داد ک یکیش ازمایش مدفوع بود ک بیمارستان نمازی انجام داد و معلوم شد ک چربی دفع میکنه. الان گفتن ببرمش پبش متخصص گوارش و دکتر حقیقت رو بهم پیشنهاد دادن. ایا کسی این دکتر رو میشناسه و از کارش خبر داره؟ کسی از دوستان هم بوده که بچه اش چنین مشکلی داشته باشه؟