2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانم های عزیز دکتر خیلی خوب برای لا پاراسکوپی رفع چسپندگی برام معرفی کنید بهم گفتن البرزی خیلی خوب اما بغیر از البرزی کسی که کارش بهتر یا در همون حد اگه سراغ دارید برام بگید ممنونتون میشم نوبت البرزی خیلی دیر گیر میاد
خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام . من شیراز هستم . برای تموم سنین لباس با کیفیت و شیک ( جنس عالی ) دارم..... بشتابید..... دوستان لباسهای دخترونه خارجی با کیفیت عالی و قیمت های بسیار مناسب و تخفیف فوق العاده ... بشتابید .......... از هر کدوم دو سه تا مونده...... بعضی ها هم تک شدند . هر کدوم خواستید یه پیامک بزنید رو موبایلم یا تو وبلاگ نظر بزارید . نترسید صلاح میریم.... http://kidsshop.rozblog.com ادرس تاپیک http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1070062 هر چیزی خواستید می تونیم هماهنگ هم کنیم یا اینکه حضورا ببینید
توکلت علی الحی الذی لا یموت
سلام من اومدم ولی کسی نیست چه قدر دلم برای تاپیکمون تنگ شده یک زمانی اینجا چه برو و بیایی داشت ملاقات های حضوری که تو این تاپیک برنامه ریزی می شد و کلی خوش می گذشت یادش به خیر چرا از دوستای قدیمی کسی دیگه اینجا نمی اد؟
توکلت علی الحی الذی لا یموت
سلام دوست جونا ، خواستم اطلاع رسانی کنم خانم نجمه که تو تهران کار صافی ژاپنی مو انجام میده تور شیراز گذاشته ، هر کسی مایله پیگیری کنه ، کارشون خیلی خوبه ، این پیج اینستاگرامشونه Beauty.secret.1
من بوشهری هستم دارم میاد شیراز برای خرید کفپوش که بیارم بوشهر برام نصب کنن چون که بوشهر قیمت ها خییییلی بالاست لطفا هر کسی میدونه راهنماییم کنه کجا پخش عمدشه کجا ارزون گیرم میاد؟؟؟
خدایا کمکم کن تو مراحل زندگیم