2777
2789
عنوان

ام آر ای

6576 بازدید | 18 پست

سلام خانما کسی تا حالا ام ار ای رفته؟

خداوندا تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است /چه رنجی می کشد آن کس که انسان است و از احساس سر شار است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من رفتم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
من زانو و مچ پا رفتم

چطور انجام می دن؟با تزریق بود؟هزینش چنده ؟

خداوندا تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است /چه رنجی می کشد آن کس که انسان است و از احساس سر شار است
بله من رفتم

نه با دستگاه هزينش يادم نيست تابستون بود

بله می دونم دستگاه داره ام ار ای ولی بعضی وقت ها مایع حاجب به بدن تزریق می کنن در هر حال ممنون چه قدر طول کشید مدت ام ار ای تون ؟

بله با تزریق هزینه ش رو نمیدونم ۳ سال پیش رفتم برا من که خیلی بد گذشت

من تا حالا سرم نزدم از اینکه به دستم سوزن سرم وصل کردن خیلی بدم اومد بعد از مقطر وصل کردن به اون سوزن که خونم لخته نشه از درمانگاه رفتم ام آر آی فکر میکنم یه لباس دیگه دادن بپوشم دقیق یادم نیست بعد میری دراز میکشی رو یه تخت بعد تخت میره تو دستگاه سرتم اصلا نباید تکون بدی بعد یهو یه صدا های عجیب غریب بلند میاد مثل آژیر که میره رو مخت و اعصابتو به هم می ریزه شاید یه ربع طول می کشه بعد تا نصفه درت میارن اون آب مقطر رو بر میدارن به جاش آمپول رو تزریق میکنن باز میری تو بازم از اون صدا های عجیب غریب بعد ۱۰ دقیقه اینا تموم میشه سوزن سرم رو هم از دستت در میارن و تموم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
بله با تزریق هزینه ش رو نمیدونم ۳ سال پیش رفتم برا من که خیلی بد گذشت من تا حالا سرم نزدم از اینکه ...

چه قسمتی از بدنتون ام ارای کردید؟بعد از تزریق اون ماده حالتون فرقی نکرد ؟

چه قسمتی از بدنتون ام ارای کردید؟بعد از تزریق اون ماده حالتون فرقی نکرد ؟

مغز و اعصاب بود نه هیچی نشد فقط از حس کردن حرکت اون مایع تو رگ هام مور مورم میشد

مغز و اعصاب بود نه هیچی نشد فقط از حس کردن حرکت اون مایع تو رگ هام مور مورم میشد

مگه حس می شه؟