2777
2789
عنوان

ناخن

133 بازدید | 19 پست

نمیشه ناخن بکارم وضو و غسل جبیره بگیرم آخه خیلی دوسسسس دارم ناخنایه خودم تا بلند میشن میشکنن😟همش میرم مدل ناخنا رو سرچ میکنم نگا میکنم ذوق میکنم آخه خدا چرا انقدر سخت گرفته حالا به ناخن اب برسه چی میشه☹

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

دقیقا منم همین مشکل و دارم 

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ناخون دوست دارم خودم ناخونام مثل ناخون های کارگر های معدن کج و کوله و شکسته میشه 

دوست دارم بکرم بکارم ولی نماز و غسل رو چیکار کنم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اووف ول كن بكار ٨ ساله كاشتم

نماز و غسل چی اخه

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
دقیقا منم همین مشکل و دارم 

همیشه حسرت میخورم☹از کجا معلوم این آخوندها راست بگن؟

منم ناخون دوست دارم خودم ناخونام مثل ناخون های کارگر های معدن کج و کوله و شکسته میشه  دوست دار ...

اخی عزیزم منم تا یکم بلند میشن میشکنن هزار جور تقویتشونم کردم بازم ادم نمیشن😓

همیشه حسرت میخورم☹از کجا معلوم این آخوندها راست بگن؟

از کجا معلدم دروغ بگن ؟ 

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...
اعتقادي ندارم بهش

خوش بحالت از هفت دولت ازادی😅

از کجا معلدم دروغ بگن ؟ 

دروغ که زیاد میگن به خاطر همین راست و دروغشون معلوم نیس☹اصن معلوم نیست احکام و از کجا میارن من که دیگه بهشون اعتماد ندارم مگر اینکه ایه قرانشو ببینم

منم عشق ناحن هستم . ناخنای خودم خوش فرمه ولی لامصب این کاشت یه چیز دیگس فقط چون‌تنبلم مطمئنم دنبال ت ...

اره دلم راضی نمیشه بکارم نمازم بخونم هی حکمت این کارا رو اون دنیا حتما از خدا میپرسم☹