2821
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 64 پست

عزیزم گویا نمیدونی دقیقا آی یو آی چیه!

نه سخته نه عجیبه.

بجای اینکه همسرت اسپرم رو به واژنت منتقل کنه ، نمونه میده و اسپرم های بهتر و قوی ترش رو برمیدارن و انتقال میدن توی رحمت.

حتی بیهوشی نداره.

نیم ساعت بعدشم راه میفتی.

حالا ان شاالله با اونجاها نمیرسه!

چند سالته؟

هر ماه زمان مناسبش اقدام کن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .اول امیدوارم بطور طبیعی بارداریتون رخ بده و دلتون خوش باشه.و اما در مورد IUI  .ببینید درس ...

ممنونم از انرژی مثبتتون...انشالله خدا جواب همه منتظرارو بده جواب منم بده

یعنی تا چهل روز هرروز بخونی،به نظرم همون حدیث کسا رو شروع کن،دعای توسل هم خیلی جواب میده اما با توجه ...

انشالله که منم جواب بگیرم.نی نی شمام سالم بدنیا بیاد.ممنونم از راهنماییت گلم

عزیزان واسه ماهم دعا کنید خیلی محتاج دعایم...خیلی برام سخته دیگه دلم نمیخواد برم جایی چون میبینم اون ...

منم همینجوری شدم.مخصوصا وقتی جاریم بخاطر اینکه من باردار شدم رفت دوباره باردار شد و من سقط کردم و الان اون با هزارتا ادا میاد جلوم دلم میخواد خفش کنم.  متنفرم ازش

یعنی تا چهل روز هرروز بخونی،به نظرم همون حدیث کسا رو شروع کن،دعای توسل هم خیلی جواب میده اما با توجه ...

ممنونم از راهنماییت گلم.انشالله نی نیت سالم بدنیا بیاد

عزیزان واسه ماهم دعا کنید خیلی محتاج دعایم...خیلی برام سخته دیگه دلم نمیخواد برم جایی چون میبینم اون ...

اوووف نگو ک داغونم.. . خواهرشوهرا همشون عشقه بچه منم ک ندارم خیلی حالم خراب میشه ک فقط خدا میدونه

ای در دل من  میل و تمنا همه تو!!!!                       
عزیزم گویا نمیدونی دقیقا آی یو آی چیه! نه سخته نه عجیبه. بجای اینکه همسرت اسپرم رو به واژنت منتقل ...

هرماه زمانش اقدام داریم.ولی بی نتیجه.من 25 سالم شده این ماه..بعدشم من میدونم ای یو ای چجوری هست کاملا اطلاع دارم اما نمیخوام به اونجا بکشه کارم.آخه وقتی من سالمم و شوهرم سالم چرا ای یو ای آخه. چرا طبیعی باردار نمیشم؟با اینکه اینهمه دارو و آمپول مصرف میکنم.

خدا حفظش کنه برات

فداتشم ی دخترم خدا ب تو بده ب حق امشب.انقد شلوغ کنه حالت جا بیاد😃😃

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
فداتشم ی دخترم خدا ب تو بده ب حق امشب.انقد شلوغ کنه حالت جا بیاد😃😃

مرسی از دعای قشنگت عزیزم😍همیشه خداروشکر کن که لایق مادر شدن بودی.من گاهی میگم شاید لایق مادر شدن نباشم که خدا بهم بچه نمیده.

هرماه زمانش اقدام داریم.ولی بی نتیجه.من 25 سالم شده این ماه..بعدشم من میدونم ای یو ای چجوری هست کامل ...

شاید استرس داری ، بی خیالی پیشه کن .چون حساس شدی و همسرت هم یه جورایی اذیت میکنه ، اینجوری میشه.

همسرت توی مرکز ناباروری آز داد ، اسپرمش خوب بود؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم همینجوری شدم.مخصوصا وقتی جاریم بخاطر اینکه من باردار شدم رفت دوباره باردار شد و من سقط کردم و ال ...

من وقتی باردار شدم جاریم هم باردار بود اون ماههای آخرش بود الان بچش ۲سالشه بعدی هم حامله شده،نمیدونم حکمت خدا چیه به خدا دلم میخواد برم ی جایی که هیشکی نباشه

مرسی از دعای قشنگت عزیزم😍همیشه خداروشکر کن که لایق مادر شدن بودی.من گاهی میگم شاید لایق مادر شدن نب ...

ن مطمعنم همه زنها. لایق مادرشدن هستن. یکم دیر و زود داره.

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
2824
2823
2791
2779
2792