2777
2789
عنوان

اشنایی ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 48 پست
خب عالیه اونم اکه قصدش جدی نباشه همون بهتر که معلوم شه

آفرین دعام کن

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
اشنایی جیه دیکه خب بیاد با خانوادش خاستکاری

بيخيااااال، نديده نشناخته برا چی خواستگار میخوای راه بدی خونتون ،حداقل دو دفعه خودتون باهم حرف بزنید ببینید اگه شرایط مناسبه بعد خانواده ها وارد بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موندم جکارکنم راهنمایی میخام

با خانوادت صحبت کن 

اگر دوباره اومد شما شماره نگیر با اطلاع خانوادت شماره موبایل پدر یا مادرت رو بده تا اونم پدر یا مادرش زنگ بزنن و آشناییتون شروع بشه 

دخترم الینا خانوم 31 ام شهریور ساعت 9و نیم شب اومد بغلم   

بنظرم شما هم یک اشنایی یک ماهه باید داشته باشی مگه میخاد تو اون یک ماه چی بشه خودت که طلاق گرفته ای و پخته . بخاطر شکست قبلیت باید طرف رو بشناسی . یک ماه وقت بزار و درست سر یک ماه بگو من فکرام کردم یا بیا خواستگاری یا برو بسلامت . در ضمن بهیچ وجه نرو جاهای خصوصی مثلا توی محیط دانشگاه و اطرافش باشه اونم باید بدونه شما جدا شدی خواستگاری مستقیم فکر نکنم زیاد پسندیده باشه اونم در این برهه از زمان . خودتم میتونی بپرسی مدت زمان اشنایی مد نظر شما چقدره ؟  چون من برای وقت عمر خودم و دیگران ارزش قائلم و خیلی روکم . اگر دیدی زمانی بیشتر از دوماه خواست دورش خط نارنجی بزن بعدم با تیرکمون بزنش 

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice
بهش کفتم جدا شدم کفت مهم نیست

بهرحال اشنایی یک مدت کوتاه هیچ مشکلی نداره اون تو دانشگاه دانشجوه یا استاد

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز