2777
2789
عنوان

قرص LD

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 18 پست
فقط ی بسته داده دکتر.اونم برای لک بینی بین ماهم.چون تو اقدامم دیگه نمیخوام بده.الان من دیروز موعدم ب ...

معمولا وقتی یه بسته مصرف بشه نامنظم میکنه ودرباره اقدامتون باید بگم که بلافاصله پس از قطع قرص درست نیست بخوای اقدام کنی مگر اینکه کاملا فولیک اسید و آهن بدنت تامین شده باشه،بازم اگرم اینا رو مشکلی نداشته باشی بهتره صبر کنی یکم اگه سنت بالا نیس و وقت داری یه دوره صبر کنی و فولیک اسیدتو حداقل مصرف کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم شماكه ال دي زيادمصرف ميكني يه سوال داشتم هفته ديگه چهارشنبه موعدپريودمه ولي ميخوام سه روزتاخير ...

خوب اگه تهوع شدید میگیری این قرص برات مناسب نیس دیان رو ببین میتونی مصرف کنی؟خارجیه تهوعش کمتره.اگه بعد خوردن قرص زیاد بالا بیاری ویا اسهال بگیری قرص اثرشو از دست میده

الان با وجود اینکه من یک هته هست قطع کردم مصرف قرص رو،وموعدم طبق ماه پیش دیروز بوده،حالا که پری نیوم ...

شاید درست مصرف نکردی.به موقع نبوده یا فراموشی داشتی.شایدم یکم استرس یا مسافرت یا چیزی پیش اومده که یه روز تاخیر داشتی یا شایدم هورمونات بهم ریخته یا شاید بارداری