برای مصرف یک ماه دکتر بهم یک بسته قرص ال دی داده بود.پنجشنبه هفته پیش تموم کردم هنوز هم پری نیومده،یک روز هم عقب افتادگی دارم.الان شش روزه که مصرف قرص رو قطع کردم.آیا قرص ال دی ممکنه که بعد از قطع مصرف هم از اومدن پری جلوگیری کنه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معمولا دوره های 3ماهه به بالاقرص با بدن سازگار میشه و نظم رو کمتر بهم میریزه،اگه کمتر مصرف کنی احتمال بهم ریختگی زیاده.اگر مطمئنی که باردار نیستی بسته ی بعدی رو شروع کن
معمولا دوره های 3ماهه به بالاقرص با بدن سازگار میشه و نظم رو کمتر بهم میریزه،اگه کمتر مصرف کنی ...
فقط ی بسته داده دکتر.اونم برای لک بینی بین ماهم.چون تو اقدامم دیگه نمیخوام بده.الان من دیروز موعدم بود ولی ی روز گذشته،نمیخوام حالا هم مشکلی برای عادتهای ماهانم پیش بیاد
من چون مرتب استفاده میکنم سر وقت میشم . کلا قرصای جلوگیری تا ده روز هم جا دارند برای اینکه پریود بش ...
عزيزم شماكه ال دي زيادمصرف ميكني يه سوال داشتم هفته ديگه چهارشنبه موعدپريودمه ولي ميخوام سه روزتاخيربندازم ميخواستم ببينم ازكي بايدال دي بخورم؟حالت تهوع شديدهم ميگيرم روزي چندتامتوكلوپراميدبخورم؟
عزيزم شماكه ال دي زيادمصرف ميكني يه سوال داشتم هفته ديگه چهارشنبه موعدپريودمه ولي ميخوام سه روزتاخير ...
از همین امشب بخور ک ب لکه بینی نیفتی.چون اگه بزاری یکی دو شب قبل موعدت احتمال اینکه لکه بینی داشته باشی زیاده . راستش من تهوع نمیگیرم و اطلاعی ندارم در مورد متوکلوپرامید