2777
2789
عنوان

قرص LD

147 بازدید | 18 پست

برای مصرف یک ماه دکتر بهم یک بسته قرص ال دی داده بود.پنجشنبه هفته پیش تموم کردم هنوز هم پری نیومده،یک روز هم عقب افتادگی دارم.الان شش روزه که مصرف قرص رو قطع کردم.آیا قرص ال دی ممکنه که بعد از قطع مصرف هم از اومدن پری جلوگیری کنه؟

فاطمه.۳۰ساله مامان زینب ۱۲ساله حج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا دوره های 3ماهه  به بالاقرص با بدن سازگار میشه و نظم رو کمتر بهم میریزه،اگه کمتر مصرف کنی احتمال بهم ریختگی زیاده.اگر مطمئنی که باردار نیستی بسته ی بعدی رو شروع کن

معمولا دوره های 3ماهه  به بالاقرص با بدن سازگار میشه و نظم رو کمتر بهم میریزه،اگه کمتر مصرف کنی ...

فقط ی بسته داده دکتر.اونم برای لک بینی بین ماهم.چون تو اقدامم دیگه نمیخوام بده.الان من دیروز موعدم بود ولی ی روز گذشته،نمیخوام حالا هم مشکلی برای عادتهای ماهانم پیش بیاد

ی هفته از موعد تاریخ ماه قبلم ینی بگذره؟؟؟؟؟

نه عزیزم هفت روز از روزی که قرصت تموم شده 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

الان با وجود اینکه من یک هته هست قطع کردم مصرف قرص رو،وموعدم طبق ماه پیش دیروز بوده،حالا که پری نیومده نشونه چی میتونه باشه به نظرتون؟تجربه ای داشتید؟

من چون مرتب استفاده‌ میکنم سر وقت میشم . کلا قرصای جلوگیری تا ده روز هم جا دارند برای اینکه پریود بش ...

عزيزم شماكه ال دي زيادمصرف ميكني يه سوال داشتم هفته ديگه چهارشنبه موعدپريودمه ولي ميخوام سه روزتاخيربندازم ميخواستم ببينم ازكي بايدال دي بخورم؟حالت تهوع شديدهم ميگيرم روزي چندتامتوكلوپراميدبخورم؟

كاش زمان به عقب برميگشت
عزيزم شماكه ال دي زيادمصرف ميكني يه سوال داشتم هفته ديگه چهارشنبه موعدپريودمه ولي ميخوام سه روزتاخير ...

از همین امشب بخور ک ب لکه بینی نیفتی.‌چون اگه بزاری یکی دو شب قبل موعدت احتمال اینکه لکه بینی داشته باشی زیاده . راستش من تهوع نمیگیرم و اطلاعی ندارم در مورد متوکلوپرامید

درخواست دوستی قبول نمیکنم