2777
2789
عنوان

درد و دل...

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 19 پست

عزیزم من تاپیکای دیگتم خوندم....اول ازسلامت کامل همسرت ودلیل این دورگرفتناروبدون بعد ازدواج کن خواهش میکنم...نمیخوام ته دلتوخالی کنم ولی درست تصمیم بگیربعدعروسی کنین

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سربازه تو کفش فروشی کار میکنه فعلا.. خب خونشون نریم بیاد بریم بیرون... یا حداقل بهم بگه وقتی میپیچون ...

يعني اصلابيرون نميريد؟خب ببين مشكلش چيه؟دستش خاليه،بددِله،خسته هست....☹️باهاش حرف بزن بگوبريم واگه نيومدابرازناراحتي كن كوتاه نيامتوجه بشه تغييركنه

يعني اصلابيرون نميريد؟خب ببين مشكلش چيه؟دستش خاليه،بددِله،خسته هست....☹️باهاش حرف بزن بگوبريم واگه ن ...

نمیدونم...آخه دوس ندارم به اصرار من بیاد هیچوقت من بهش نگفتم بیا که اگه نمیتونست مجبور نشه... برا اولین بار دیشب گفتم که وقتی پیچوند انگار دلم خیلی سنگین شد انتظارش رو نداشتم

نمیدونم...آخه دوس ندارم به اصرار من بیاد هیچوقت من بهش نگفتم بیا که اگه نمیتونست مجبور نشه... برا او ...

حالاشايدديشب موقعيتشونداشته،يه بارديگه هم توي يه موقعيت ديگه ازش بخاه اگه پيچوند اونوقت بروش بيارشايدواقعاتغييركنه خب