2777
2789
عنوان

گاز

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 24 پست
گفتم ک من گاز فردار دارم هم شعله ش خوبه هم مدام تو فر غذا میپزم

میشه گاز فردار بخرم با وجود اینکه سولاردم هم دارم؟

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤
منم ماکروفر دارم ولی کاربردی نیس. کار کردن با فر گازی و برقی از همشون راحت تر و دقیق تر و ساده تره. ...

واااای😅😅😅

ممنون عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂من اشپزی کلا نمیکنم ولی مامانم اینا دارن اره میشه گذاشته 

چرا عزیزم پس چی میخورین

من ماكروويو سولاردوم گرفتم براي جهازم همسرمم گفت گاز صفحه ي اگر روي خونه ي كه رهن ميكنيم نباشه خودم ميخرم تو نخر

بنظرم گاز فردار هزينه اظافيه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

چرا عزیزم پس چی میخورین

😂😂ناهار که سر کار شامم که در حد نسکافه قهوه ای با کیک یا مهمونی🤣🤣

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
من ماكروويو سولاردوم گرفتم براي جهازم همسرمم گفت گاز صفحه ي اگر روي خونه ي كه رهن ميكنيم نباشه ...

عزیزم منم گاز صفحه ایی دوست دارم منتها میترسم فقط جنبه ظاهریش خوب باشه و نشه چندتا قابلمه باهم روش گذاشت و...

عزیزم منم گاز صفحه ایی دوست دارم منتها میترسم فقط جنبه ظاهریش خوب باشه و نشه چندتا قابلمه باهم روش گ ...

خواهر من برا جهازش خريده با ماكروويو همه شعله هاشو همزمان استفاده ميكنه 

اكثرا هم تو ماكرو وسايلو درست ميكنه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خواهر من برا جهازش خريده با ماكروويو همه شعله هاشو همزمان استفاده ميكنه  اكثرا هم تو ماكرو وسا ...

تو ماکرو در حد کیک و پیتزا و یخ زدایی وگرم کردن غذا و جوجه کباب استفاده میکنم دیگه بقیه شو رو گاز درست میکنم