2777
2789
فردار  عمریه چون و از لحاظ ظاهری هم عالیه  طرح فر اصلا

آخه من سولاردم دارم

نیاز که گاز فر دارم بخرم؟

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم گاز فردار و دوس دارم . چون بیشتر غذاهام و تو فر درست میکنم .😊

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

صفحه ای شیک هست ولی ضعیفه. یه موقع مهمون داشته باشی نمیشه همه شعله هارو با هم روشن کرد.

گاز طرح فر هم که فضای یه کابینت رو اشغال کرده ولی فر که وسیله پر مصرفی هست رو نداره. مجبوری سطح یه کابینت دیگه رو هم اشغال کنی واسه فر برقی.در عوض ارزونه

کاربردی ترین فر گاز معمولی هست که به اندازه فضایی که اشغال میکنه کاربرد داره.

دیگه نگاه کن بودجت کمه یا فضای آشپزخونه کوچیکه یا کاربردش برات مهمه!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

خب گاز رو کار بزن . 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
صفحه ای شیک هست ولی ضعیفه. یه موقع مهمون داشته باشی نمیشه همه شعله هارو با هم روشن کرد. گاز طرح ...

عزیزم آخه من سولاردم دارم 

حالا با توجه ب این چی بگیرم خوبه؟؟

خب گاز رو کار بزن . 

خب همه میگن جانداره نمیتونی چندتا قابلمه باهم روش بزاری و از این حرفا

اره عزیزم

اذیت نمیشی میتونی چند تا قابلمه باهم روش بزاری یا قابلمه بزرگ روش بزاری؟

خب همه میگن جانداره نمیتونی چندتا قابلمه باهم روش بزاری و از این حرفا

گفتم ک من گاز فردار دارم هم شعله ش خوبه هم مدام تو فر غذا میپزم

عزیزم آخه من سولاردم دارم  حالا با توجه ب این چی بگیرم خوبه؟؟

منم ماکروفر دارم ولی کاربردی نیس.

کار کردن با فر گازی و برقی از همشون راحت تر و دقیق تر و ساده تره.

اگر با سولاردومت میتونی همه غذاهارو بپزی صفحه ای بگیر ولی اگر مثل ماکروفر من فقط جنبه یخ زدایی داره و بازور کاتالوگش یه کیک چپ و جول درمیاری همون فرگاز بگیر که استفاده زیاد داره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اذیت نمیشی میتونی چند تا قابلمه باهم روش بزاری یا قابلمه بزرگ روش بزاری؟

😂😂من اشپزی کلا نمیکنم ولی مامانم اینا دارن اره میشه گذاشته 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜