باسلام. نزدیک یکساله به خاطر دخالت باخانواده شوهرم قطع رابطه کردم. تویک ساختمان زندگی میکنیم. شوهرمم به ظاهرباهاشون درارتباط نبود. ولی تلفنی به صورت پنهانی وگاهی آشکارتر میزد. چندروزی هست که باخانوادش ارتباط داره خیلی بهشون وابسته هست. امروزم باپدرشوهرم شراکتی کاربرداشته. به نظرتون مخالفت کنم؟ آخه بازدخالتاشروع میشه. چه عکس العملی نشون بدم به شوهرم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بنظرم بذار با خونوادش ارتباط داشته باشه،،،شما به اونا رو نده،،،،که دخالت نکنن
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هیچ وقت مانع ارتباطش با خوانوادش نشو اگه یکروزی اونم باخوانواده شمامشکل پیدا کنه همین کار رو میکنه.اون خونوادشه هرچی هم بگن از خونشونه .الان شما مامانت هزار حرف هم بزنه اصلا شاید ناراحت نشی یا سریع فراموش کنی اونم همینه.ارتباط خودتو محدود کن ولی با اون کاری نداشته باش بهشم بگو خودت صمیمی شدی از من نخواه که مثل خودت باشم بزار خودتم تو انتخابم راحت باشم