2777
2789
عنوان

شوهرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 19 پست
به نظرتون الان زنگش بزنم بگم حرفات تو همه خیلی اذیتم میکنه؟ 

نه جانم بذا یکی دو روزی از این موضو بکذره اروم شین بعد اگر شوهرت ادم منطقی هس و اهل جبهه گرفتن نیس در موردش صحبت کن بگو دلم صاف نشده ازت میدونم همچین ادمی نیستی و منظور بدی نداشتی و از رو ناراحتی بدون کنترل این حرفو زدی!!

اگرم نه منطقی نیس ینی اهل کینه و یا موضوعی از قبل در مورد خانوادهدتون داره سعی کن اصلا به رو نیاری و بحث و دوباره پیش نکشی ک اونم مجدد جسارت نکنه

اینو کلا میگم سعی کن هیچوقت حرفی از خوبی یا بدی خانواده ت جلو همسرت نزنی برای همیشه

مردا زود جبهه میگیرن اگه خوبشونو (خانواده تونو منظورمه)بگی فک میکنن داری تو سرش میزنی اگه بدشون بگی میشه نقطه ضعف شما و به عنوان برتری به خودشون میگیرن 

مردا از موجودات فضاییم عجیب غریبتر و ناشناخته تر هستن😂😂😣😣😣😣

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آخه من پولوگرفتم فقط گفتم دستت درد نکنه حرفی که نبایدمیزدی روزی. گفت عصبانی بودم. تاهمین حد. نه بوسی نه معذرت. هیچی. منم. پولوگرفتم. رفتارم خوب شد. ولی الان ناراحتم چرا زود بخشیدم؟ 

من باخانواده شوهرم رابطه ندارم. باشون قهرم. امروز شوهرم باپدرش کاربرد‌اشته که باهم کارکنن.به نظرتون مخالفت کنم؟ چه برخوردی کنم؟ میترسم بهش نزدیک بشن تو زندگیم سردربیارن