2777
2789
عنوان

شوهرداری

418 بازدید | 19 پست

سلام. شوهرم اهل معذرت خواهی نیست. دیشب من باحرفاشون ناراحت کرد باش قهر دم. الان بهم پول داد. کم پیش میادبهم پول بده نیست. به نظرتون میخواسته ازدلم دربیاره؟ باهاش چطور رفتارکنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهرمنم همینه ینی ناراحتم میکنه با حرفش یا کارش بعد قهر میکنم اصلا معذرت خواهی لفظی نمیکنه بعدش میاد بوس و 🙊 و توضیح میده منظورم ی چیز دیگه بود و غیره بیشتر توجیح میکنه بعدا بهش میگم معذرت خواهی که چیز بدی نیس یا این چیزا میگه بوس و اینا ینی معذرت خواهی دیگه تو این زمینه مردا مث بچه های تخس ن

خیلی مقاومت میکنه در مقابل عذرخواهی کثافت مغرور=|

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
پول داده یعنی متوجه اشتباهش شده معذرت خواسته. شما دیگه یادآوریش نکن ببخش

خودمم تواین فکرم. ولی حرفش خیلی بد بود. می‌گفت بدذات. خبرخانوادت برات بیادخیلی ناراحت شدم. ولی مشکل اصلیم پول ندادنش. الان داد. ولی دلم صاف نشده

آخه مشکل من همینه که بهم پول نمی‌داد. حالا که عوض معذرت خواهی پولم داده باید باش آشتی کنم.؟ 

آشتی که باش در کل زیاد سرسنگین بودن و یا کش دادن موضوع برا مردا زود طبیعی میشه با خودشون میگن خودش خوب میشه اون دفعه م بعد دو روز گریه و فلان یادش رفت و آشتی کرد خودش!! ولی ابراز شادیم نکن ک بفهمه پول دادنش رو گذاشتی پای عذرخواهی خیلی معمولی ..

ولی مردا همینن بچه گانه ترین روش رو برای ابراز علاقه دارن سخت نگیر مردا تا ما رو دق ندن درست نمیشن😅

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
آشتی که باش در کل زیاد سرسنگین بودن و یا کش دادن موضوع برا مردا زود طبیعی میشه با خودشون میگن خودش خ ...

به نظرتون الان زنگش بزنم بگم حرفات تو همه خیلی اذیتم میکنه؟ 

خودمم تواین فکرم. ولی حرفش خیلی بد بود. می‌گفت بدذات. خبرخانوادت برات بیادخیلی ناراحت شدم. ولی مشکل ...

موقع دعوا حرفایی زده میشه دلی شکسته میشه.

اما بدون اون همسرت دوستت داره از روی ناراحتی بی فکری حرفی زده.

الان پشیمون شما ببخشش همیشه در آرامش حرفاتون بزنید.

اوایل ازدواجم همسرم حرفی میزد تا چند روز عزا میگیرفتم

الان بعد ده سال  اگ بحث کنیم آشتی کنیم خودمو به نشنیدن میزنم فراموشی.میدونم دوستم داره اما نمیونه خودشو کنترل کنه .

ببخش فراموش کن زندگیتو زیبا کن