2777
2789
عنوان

من و گریه 😭

195 بازدید | 27 پست

من از بچگی خیلی حساس بودم و همیشه زود گریم میگرفت الانم ک ازدواج کردم تا دعوا میکنیم زود گریه میکنم جوری شده ک گریه هام دیگه برا شوهرم عادی شده امروز بهم گف حالمو بهم زدی از وقتی دیدمت داری گریه میکنی!من واقعا نمیدونم چجوری جلوی گریمو بگیرم اخه من ادمیم که نمیتونم وقتی ناراحتم واکنش نشون ندم و بحث و گریه نکنم خواهش میکنم یه راهنمایی کنید!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چاره اي نيست خودتو كنترل كن خب ،يا برو حموم يا برو يه اتاق ديگه بيشتر رو خودت كار كن ، حالا من عين سنگم تا الان شايد سه بار شده گريه كنم اونم خيلي بهم زور اومده خيلي ، انقدر سنگم شوهرم از حرص ميتركه ،البته دست خودم نيست انقدر تو دعوا فكرم مخدوش ميشه حتي يه كلمه هم نميتونم حرف بزنم

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏

چه خوب اونوقت من نمیدونم چرا اشکم جدیدا تو جر وبحثا خشک شده😏کلی زور میزنم گریه کنم نمیشه . بجز موارد خاص. ولی با گریه خیلی ارو میشدم .

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

منم بدم میادازرنایی ک سریع گریه میکنن بیخود

باپسردایی همسرمووخانمش رفتیم سفرتوسفراینابساط مشروب چیدن.خانومشم دوس داشت بخوره ولی شوهرش گف نه تونخورگف نه توروخدابزاربخورم.شوهرش گف نخیرلازم نکرده بخوری اقااین یهوزدزیرگریه.مگ من میتونستم ارومش کنم انگارک گرفته باشنش زیرچک ولقد.انقدبدم اومدازاین لوس بازیا

منم اینجوری بودم شوهرم همینو بهم گفت..درصورتیکه بعضی وختا باید ازقدرت اشک استفاده کنی رواین مردا وقتی زیادازحدگریه کنی عادی میشه تاثیرشو ازدست میده.هرموقع داشت گریت میگرفت روتو کن اونور برو اب بخور نفس عمیق بکش چشماتم ببند بغضتوقورت بده اشکال نداره بغض کردی چون دل نازکی ولی گریه نکن هردفه سعیتو بکن قوی میشی.سرهرچیزی گریه نکن قورتش بده