من از بچگی خیلی حساس بودم و همیشه زود گریم میگرفت الانم ک ازدواج کردم تا دعوا میکنیم زود گریه میکنم جوری شده ک گریه هام دیگه برا شوهرم عادی شده امروز بهم گف حالمو بهم زدی از وقتی دیدمت داری گریه میکنی!من واقعا نمیدونم چجوری جلوی گریمو بگیرم اخه من ادمیم که نمیتونم وقتی ناراحتم واکنش نشون ندم و بحث و گریه نکنم خواهش میکنم یه راهنمایی کنید!
انقد گریه کردم دیگه شوهرم. به حرف امده میگه عادی شده 😂 ولی چند وقته رو خودم دارم کار میکنم روزایی که بدون گریه گذشت رو تیک میزنم. فک کن. اوایل گریه میکردم بچم میدید گریه میکرد بعد یه مدتی وایه اونم عادی شد دیگه نگامم نمیکرد خخخخخ
منم اینجوری بودم شوهرم همینو بهم گفت..درصورتیکه بعضی وختا باید ازقدرت اشک استفاده کنی رواین مردا وقت ...
دلم میخواد تمرین کنم ولی فک نکنم فایده داشته باشه اگ حتی بعد ی مدت طولانی گریه کنم اون بازم میگه همیشه گریه میکنی چون از من همچین شخصیتی تو ذهنش شکل گرفته!
عزیزمممممم مرسیيییییی 😍😍😍 نمیدونم بگم خوشبختانه با متاسفانه ادمیم ک خیلی زود همه کارایی ک بام کردن رو فراموش میکنم هیچ وفت هم هیچیو به منظور نمیگیرم و بزرگ نمیکنم!
آخرین ترفند من گریست، اگه گریه کنم برام غش میکنه ولی خیلی کم اینکارو میکنم تا تکراری نشم، سعی میکنم ...
وای من اینقد گریه میکنم ک نگوووووووو خوشبحال شما من اوتقد گریه میکنم ک فک کنم بتونم تنهایی یه چاه رو پر کنم و اصلا دست خودم نیست خیلی هم بلند بلند گریه میکنم اگ اروم گریه کنم یا گریه نکنم خفه میشم