2777
2789
عنوان

من و گریه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 27 پست

انقد گریه کردم دیگه شوهرم. به حرف امده میگه عادی شده 😂 ولی چند وقته رو خودم دارم کار میکنم روزایی که بدون گریه گذشت رو تیک میزنم. فک کن. اوایل گریه میکردم بچم میدید گریه میکرد بعد یه مدتی وایه اونم عادی شد دیگه نگامم نمیکرد خخخخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوری بودم شوهرم همینو بهم گفت..درصورتیکه بعضی وختا باید ازقدرت اشک استفاده کنی رواین مردا وقت ...

دلم میخواد تمرین کنم ولی فک نکنم فایده داشته باشه اگ حتی بعد ی مدت طولانی گریه کنم اون بازم میگه همیشه گریه میکنی چون از من همچین شخصیتی تو ذهنش شکل گرفته!

سعی کن خودتو کنترل کنی عزیزم میدونی چه تاثیر بدی روی اعصاب بدنت میذاره؟؟ اگه خدایی نکرده ام اس بیا ...

وقتی حرص میخورم و گریه میکنم واقعا حس میکنم اعضا بدنم خوب کار نمیکنن قلبم که نگو اینقد ضربانش تنی میشه ک انگار میخواد ازجا بکنه 

از بس دلت پاکه😍

عزیزمممممم مرسیيییییی 😍😍😍 نمیدونم بگم خوشبختانه با متاسفانه ادمیم ک خیلی زود همه کارایی ک بام کردن رو فراموش میکنم هیچ وفت هم هیچیو به منظور نمیگیرم و بزرگ نمیکنم!

آخرین ترفند من گریست، اگه گریه کنم برام غش میکنه ولی خیلی کم اینکارو میکنم تا تکراری نشم، سعی میکنم ...

وای من اینقد گریه میکنم ک نگوووووووو خوشبحال شما من اوتقد گریه میکنم ک فک کنم بتونم تنهایی یه چاه رو پر کنم و اصلا دست خودم نیست خیلی هم بلند بلند گریه میکنم اگ اروم گریه کنم یا گریه نکنم خفه میشم 

منم همینطورم متاسفانه،ونه فقط باهمسرم،باهرغریبه وآشنایی اینطوریم،شوهرم میگه تواراده کنی بااشکات دنیا ...

منم همینطووووورررر اصلا دست خودم نیس اگ گریه نکنم خفه میشم