2777
2789
عنوان

فیلم جن گیر

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 54 پست
منکه بدترشو دیدم اینکه چیزی نیس😌

خوش به حالت چه نترسی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فیلمای ژاپنی ترسناک خیلی ترسناکن لعنتی ها

فیلم کینه رو دیدی ژاپنیه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
چر هر کسی که جنگیر دیده میگه بعدش خیلی اذیت شده

وای خدا جدی میگی

چر هر کسی که جنگیر دیده میگه بعدش خیلی اذیت شده

نه باوو من اصلا نترسیدم حتی برای انابلم خیلی نه ولی احضار روح ترسوندم

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
وای بسم االله جدی میگی

اره من و برادرم خیلی فیلم ترسناک میبینیم همه چیو دیدیم انابل راهبه کنجورینگ....ولی وقتی به برادرم گفتم جنگیرو دان کن گفت نه نمیخواد و منصرفم کرد داداشم نصفشو دیده طاقت نیاورده😒

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

من تمام قسمتهاشودیدم حدود7تاست اولی ترسناکه یکم ،کلبه وحشت بهترمیترسی ،اره عالیه خخخخخ

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
اره من و برادرم خیلی فیلم ترسناک میبینیم همه چیو دیدیم انابل راهبه کنجورینگ....ولی وقتی به برادرم گف ...

وای خدا خوب شد ندیدی پس

فیلم کینه رو دیدی ژاپنیه

من دیدمش کوچیک بودم خیلی ترسیدمم

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐