دوستان سلام ،یه نفر گروه خونی باباشABمنفی و مادرشAمثبت هست گروه خونی خودش Oمنفی هست در حالیکه نباید اینجوری باشه یعنی چه اتفاقی افتاده؟خانم دکترای گل لطفا جواب منوبدین ذهنم خیلی مشغوله
من تو خونه به دنیا اومدم قیافه م زیاد شبیهشون نیست شبیه جنوبیام ،ولی پدرمادرم کرد هستن میترسم زیاد پیگیر شم حقایقی رو بشه که زندگی مامانم بپاشه یا اتو دست شوهرم بیفته ....ای خدا خودت کمکم کن
ببین برو از یه آزمایشگاه بپرس بهتر جواب میدن اگه اونا هم گفتن همچسن چیزی امکان نداره راحت از مامان ب ...
غیرطبیعیش که مطمئنم غیرطبیعیه ولی اگه خدایی نکرده مامانم خطا کرده باشه و به خاطر پیگیری من رو بشه قیامت میشه مطمئنم بابام میکشتش کسی هم نمیاد ابجیاموبگیره شوهرمم منو طلاق میده میگه توهم شبیه مادرتی با شناختی که از شوهرم و بابام دارم مطمئنم این اتفاقات میفته
ببین برو از یه آزمایشگاه بپرس بهتر جواب میدن اگه اونا هم گفتن همچسن چیزی امکان نداره راحت از مامان ب ...
عزیزم من خودم آزمایشگاه کار میکنم رشته مم علوم آزمایشگاهی دارم میگم اینی که میگن امکان نداره دوستمونم هم جدولی فرستادن درسته.ایشون بهتره آزمایشارو تکرار کنن شاید آزمایشگاه اشتباه کرده
دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
عزیزم من تو دوران کاریم دو مورد دعوای خانوادگی تو محل کارم دیدم که پدر ومادر وبچه شون اومدن با دعوا و بزن بزن که گروهامون بهم نمیخوره و بایه تکرار آزمایش ساده تمام مسائلشون حل شد.تو آزمایشگاه تست گروه خونی ساده ترین و در عین حال پرخطا ترین تست آزمایشگاهیه
دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر