2777
2789
عنوان

گروه خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 64 پست
چون فرزند اولی ممکنه مادرتون قبلا ازدواج کرده بودن بعد مثلا همسرشون فوت شدن دوباره ازدواج کردن حدسه ...

نه عزیزم پدرمادرم پسرعمودخترعموهستن مامانم میگه منوتوخونه به دنیا اورده ولی سه تا خواهرامو تو بیمارستان

چون وقتی آزمایش میکنن فقط یک قسمت گروه خونی رو بررسی نمیکنن یکی که گروه خونیش A بوده دقیق تر بررسی ب ...

من تا حالا یه همچین چیزی نه خوندم نه شنیدم!

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرسیدم خیلی با مامانم دوست و رفیقم بهش گفتم مامان ازمایش خونم نشون میده من بچه شما نیستم خندید گفت ا ...

شایدتوبیمارستان عوض شدی😕😕😕😕اصلا شبیه مامان وبابات هستی؟ازقیافه ک معلومع

شایدتوبیمارستان عوض شدی😕😕😕😕اصلا شبیه مامان وبابات هستی؟ازقیافه ک معلومع

من تو خونه به دنیا اومدم قیافه م زیاد شبیهشون نیست شبیه جنوبیام ،ولی پدرمادرم کرد هستن میترسم زیاد پیگیر شم حقایقی رو بشه که زندگی مامانم بپاشه یا اتو دست شوهرم بیفته ....ای خدا خودت کمکم کن

ببین برو از یه آزمایشگاه بپرس بهتر جواب میدن اگه اونا هم گفتن همچسن چیزی امکان نداره راحت از مامان بابات بپرس این سردرگمی خوب نیست

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من تو خونه به دنیا اومدم قیافه م زیاد شبیهشون نیست شبیه جنوبیام ،ولی پدرمادرم کرد هستن میترسم زیاد پ ...

نمیدونم والا اگه میخوای پیگیر نشی پس اصلا بهش فکر نکن

ببین برو از یه آزمایشگاه بپرس بهتر جواب میدن اگه اونا هم گفتن همچسن چیزی امکان نداره راحت از مامان ب ...

غیرطبیعیش که مطمئنم غیرطبیعیه ولی اگه خدایی نکرده مامانم خطا کرده باشه و به خاطر پیگیری من رو بشه قیامت میشه مطمئنم بابام میکشتش کسی هم نمیاد ابجیاموبگیره شوهرمم منو طلاق میده میگه توهم شبیه مادرتی با شناختی که از شوهرم و بابام دارم مطمئنم این اتفاقات میفته

غیرطبیعیش که مطمئنم غیرطبیعیه ولی اگه خدایی نکرده مامانم خطا کرده باشه و به خاطر پیگیری من رو بشه قی ...

یه سوال شبیه سوال تو تو سایت دکتر رهام صادقی هست جوابش سوالاتو تو گوگل بزن میاره 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

ببین برو از یه آزمایشگاه بپرس بهتر جواب میدن اگه اونا هم گفتن همچسن چیزی امکان نداره راحت از مامان ب ...

عزیزم من خودم آزمایشگاه کار میکنم رشته مم علوم آزمایشگاهی دارم میگم اینی که میگن امکان نداره دوستمونم هم جدولی فرستادن درسته.ایشون بهتره آزمایشارو تکرار کنن شاید آزمایشگاه اشتباه کرده

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

عزیزم من تو دوران کاریم دو مورد دعوای خانوادگی تو محل کارم دیدم که پدر ومادر وبچه شون اومدن با دعوا و بزن بزن که گروهامون بهم نمیخوره و بایه تکرار آزمایش ساده تمام مسائلشون حل شد.تو آزمایشگاه تست گروه خونی ساده ترین و در عین حال پرخطا ترین تست آزمایشگاهیه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
عزیزم من خودم آزمایشگاه کار میکنم رشته مم علوم آزمایشگاهی دارم میگم اینی که میگن امکان نداره دوستمون ...

آره میدونم منم حرف شما رو زدم همون اول

گفتم یا آزمایشکاه اشتباه کرده یا بچشون نیست

این خانم میگن چندین بار آزمایش دادن نمیدونم والا