2777
2789
عنوان

تمکین

679 بازدید | 19 پست

ببخشیداگه مردی بگه بیاتمکین کن علاوه برخونه وسایل خونه هم برعهده ی ایشونه؟بایدنوباشه؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بله وسایلم با ایشونه. کارشناس دادگاه میاد تایید می کنه که وسایل قابل استفاده و در شان خانم هستند یا ...

اهان اگه وسایل درحدنوباشه ولی دست دوم قبول میکنن؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

یعنی چی بیشتر توضیح بده

وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد
گفتم عزیزم کارشناس تایید می کنه. مثلا اگر خونه پدر دختر وسائل مفصل تر و بهتر باشه، نو هم باشه ولی نه ...

اهان مرسی عزیزم💜

تمکین بخوادکنه

متوجه نشدم

وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد
متوجه نشدم

میگم اگه خانمی بخوادبره تمکین کنه علاوه برخونه ای که اقابایدتهیه کنه وسایل خونه هم برعهده ی ایشونه؟(منظورم خانمیه که مهریشواجراگذاشته ونفقه وشوهرش میخوادازش که بره تمکین کنه)