2821
2789
عنوان

رژیم غذایی

86 بازدید | 7 پست

سلام کسی یه دکتر تغذیه خوب بجز دکتر روشندل و دکتر کرمانی میشناسه معرفی کنه  لطفا .. این دکترا دیگه اینقدر وضعشون خوب شده کیلویی کار میکنن. والا من هر رژیمی میگیرم لاغر نمیشم‌ انگار سوخت و ساز نداره بدنم ... در ضمن‌بگما تازه گی در دوران یائسگی بسر میبرم شایدم‌از این باشه ولی بهرحال یه راههی باید باشه 

ورزش و‌اینام دااااارم 

من از فروشگاه گوگل یه برنامه اسمش رژیم غذایی هست دانلود کردم خیلی خوبه هم رژیم میده هم برای هرروزت و ...

چی هست اسمش عزیزم‌ در ضمن‌ افراد رو میسنجه؟؟ یا همه‌یکسانن؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام دوستان برای متخصص تغذیه من بهتون کلینیک ایده ال تو پونک و معرفی میکنم من به شخصه بهتون دکتر کاظمی رو معرفی میکنم که بسیار مسلط هستندو انواع رژیم ها رو میدهند و دستگاه های لاغری موضعی هم دارند که خیلی موثر بوده اگر دوس داشته باشین اینم شماره مطبش:44483079

سلام دوستان برای متخصص تغذیه من بهتون کلینیک ایده ال تو پونک و معرفی میکنم من به شخصه بهتون دکتر کاظمی رو معرفی میکنم که بسیار مسلط هستندو انواع رژیم ها رو میدهند و دستگاه های لاغری موضعی هم دارند که خیلی موثر بوده اگر دوس داشته باشین اینم شماره مطبش:44483079

2824
2823
2791
2779
2792