2777
2789

سه جلسه لیزر کردم 70درصد موها پا و دست  10درصد بیکینی و شکم 50درصدم  زیر بغل ریزش داشته 

ولی چه ریزشی؟؟!!! 

مثل این میمونه که موهام رو با ژیلت زدم. یعنی درسته موها رشد نمیکنه ولی کاملا مشخصه که ریشه همه موها هست 

به جا اینکه بریزه سرعت رشدش کم شده فقط 

شما هم اینجوری بودید عایا؟؟ 

خیلی ناراحتم احساس میکنم هزینه الکی کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینی که میگی 70 درصد ریزش داشته یعنی نریخته و هنوز در میاد؟

نه درنمیاد ولی کاملا مشخصه موها تو پوسته.فکر کن الان ژیلت کشیدی فردا چطوری میشه پات؟ 

همينجوری مونده بلندم نمیشه 

نه درنمیاد ولی کاملا مشخصه موها تو پوسته.فکر کن الان ژیلت کشیدی فردا چطوری میشه پات؟  همينجوری ...

ببین روزی اول بعد از لیزر همینجوریه. سرعت رشد کم میشه تا جایی که مو میاد بیرون و کم کم هم میریزه و وقتی میخواد مجدد رشد کنه یه تعدادیشون دیگه کلا درنمیاد .

این اصصصلا عادی نیست. 

چیکار کنم؟ تو یه مرکزم انجام ندادم ولی بازم همينجوریه 

دو دفعه اول با دستگاه دایود تو دو جای مختلف انجام دادم 

این سری هم با پلاتینیوم آیس 

چیکار کنم؟ تو یه مرکزم انجام ندادم ولی بازم همينجوریه  دو دفعه اول با دستگاه دایود تو دو جای م ...

نمیدونم از دکتری که میری بپرس. مال من اصلا همچین مشکلی نداشت فقط خیییلی درد داشت و تا یکی دو روز قرمز بود

ببین روزی اول بعد از لیزر همینجوریه. سرعت رشد کم میشه تا جایی که مو میاد بیرون و کم کم هم میریزه و و ...

ببین همین اتفاقه افتاده ولی الان بعد از سه جلسه که نگاه میکنی درسته هیچ مویی درنمیاد ولی انگاری موها رو ژیلت کشیدی من توقع دارم حالت کچلی داشته باشه نه اینکه ریشه اش تو پوستم مشخص باشه 

نمیدونم از دکتری که میری بپرس. مال من اصلا همچین مشکلی نداشت فقط خیییلی درد داشت و تا یکی دو روز قرم ...

شاید به ژلی که میزنه حساسیت دارم 

تو با چه دستگاهی انجام دادی عزیزم؟ 

موهات چطوريه الان حالت کچلی داره؟