2777
2789
عنوان

بیایین بهم راهنمایی بدین

78 بازدید | 18 پست

خانوما من 4 ساله عروسی کردم 34 سالمه خیلی تو این 4 سال مشکلات داشتیم البته شوهرم خیلی نازنینه مشکلات نزاشت بفهمم اصلا نوعروس بودن یعنی چی ؟ یه سفر درست و حسابی نتونستم برم خانه و ماشین و خیلی چیزهامونو تو ورشکستگی شوهرم از دست دادیم داریم از نو تلاش میکنیم حالا مساله اینه که من بخاطر این که هنوز اون خستگی 4 سال از تنم خارج نشده و دلم میخواد اون کارهایی که اون موقع باید میکردمو الان انجام بدم سفرخارجی برم با شوهرم کوه برم کویر برم و ... نمیخوام بچه دار بشم از طرفی هم میترسم دیر بشه واقعا نمیدونم چیکار کنم از نظر روحی امادگیشو نمیبینم تو خودم اما از طرفی اطرافیان میگنداره دیر میشه و .... خواهش میکنم راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بچه میخای یا نه اگه میخای خب درست میگن دیرمیشه 

وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد
خواستن چطوریه؟ من اصلا به ذهنم خطور نمیکنه

نمیدونم چطوری توضیح بدم من خودم دلم بچه نمیخواست الان کم کم دارم احساس نیاز میکنم حس میکنم زندگیمون داره تکرای میشه بایدیه نفرسومی بیاد تو زندگیمون 

یا مثل ازدواج کردن میمونه وقتی دلت میخواد یکی باشه ک همه حاکنارت باشه نازتو بکشه اینم تقریبا مثل همونه 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️