2777
2789
عنوان

زناشویی

1180 بازدید | 27 پست

باسلام. من. خانمت 33ساله بایک دختریک ساله ونیم. شوهرم یکسال کوچکتر خودم. 4سال ازدواج کردیم. ازدواج ازجانب من تحمیلی بود به اجبارپدرم باپس عمو ازدواج کردم. عشقی دردوران عقد وجود نداشت ازجانب من. شوهرم برای بدست آوردن دلم خیلی تلاش کرد نزدیک2سال عقدبودیم سال دوم عقد دوست داشتن شروع شد. شوهرم که متوجه دوست داشتنم شد رفتارش عوض شد. من همش دنبالش بودم تا ازدواج کردیم علاقه مند ش شدم قهر آشتی داشتیم بیشترم کوتاه می آمدم. باخانوادش به خاطرای لاقل بدشون خوب نبودم. کم. کم. قطع رابطه کردم. تا شوهرم ورشکسته شد. باخانوادش رابطه برقرارکردن الآن باخانوادش زندگی میکنم(درپارکینگ خانه شان.)  تو شهری دور ازخانواده خودم. بازم باهاشون رابطه ندارم. توکار ای شوهرم دخالت میکنن. شوهرم نمیتونه بامن بیادتو بازار.اونا حسادت دارن. همیشه تنهایم بیرون. تفریح ندارم. جرات خرید برا خونه ندارم. بالباس برا خودم بگیرم. آسایش ندارم.  محبت وتوجه شوهرمم کم شده ازهرجهت تحت فشارم

تعداد رای : 19
نظرسنجی
به نظرتون جدابشم
2
10%
باخانواده مطرح کنم
17
89%

عزیزم به نظرم خودت به مشاوره احتیاج داری. در این حالتت اگه بخوای جدا هم بشی مطمئنن تو زندگی بعدیت هم موفق نخواهی بود.. اما از طرز برخورد و حرف زدنت مشخصه که مشکل از شماست. احساس میکنم هیچ جا رفتار مناسب نشون ندادی تا حالا. پس اول خودتو درمان کن بعد اگر دیدی زندگیت درست نشد جدا شو

دخترم تمام زندگی من

هم خودت وهم همسرت برین پیش مشاور اون شما رو راهنمایی میکنه البته باید همسرت بخواد 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مشکلم چیه؟  

اولا که دختر داری باید به فکر اون باشی بیشتر تا گردش و تفریح.. بعدشم شما بعد از دوسال میگی تازه عاشق شدی دقیقا اوایل ازدواج که ادم اوج شور و اشتیاق زندگیشه شما شوهرتو سرد کردی بعدشم که قطع رابطه با خانواده همسر شاید همین عامل ورشکستگیه شوهرته و بعدشم مجدد ارتباط باهاشون بعد از ورشکستگی خوب این مشخصه شما وقتی وضعت خوب بوده ازشون یاد نمیگرد حالا که محتاجشون شدی رفتی تو خونشون و .. خلاصه خیلی حرف هست نمیشه اینجا گفت مطمئنن مشاور میتونه راهنماییت کنه

دخترم تمام زندگی من

آخه اونا به چی زندگی ورشکست شده ی شما باید حسودی کنن؟ پاشدی رفتی پیششون زندگی میکنی اما همچنان قطع رابطه ای، انتظار داری ازت خوششون بیاد؟ 

همیشه تنهایی بیرون اما تفریح نداری!

خانواده شوهرت نباید توی کار شوهرت دخالت کنن؟ اونا خانواده اش هستن ...همون هایی هستن که الان بهتون سرپناه دادن

مشکلم چیه؟ 

ضعیفی اولش که تن به ازدواج اجباری دادی الانم که جوری که دوس داری ازترس نمیتونی زندگی کنی.

یکم قوی باش ۳۳سالته

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
اجاره نشین هستیم. اجاره وخرج دوخانواده روشوهرم میده

وقتی اجاره میدین پارکینگ اونا چیکارمیکنین برین جای دیگه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍