2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنگامه جان چکارکنم.؟حرفاش روم تاثیرگذاشته

ببین عزیزم...

بهت حق میدم ..ادم دلسرد میشه...انتظار حرفاش و بخاطر کارایی ک فکر میکنی براش کردی..نداری...

من خیلی کوچیک تراز اونی م ک بخوام مشاور بدم عزیزم...

ولی...اینکه میگی هرکاری برات میکرده....پس الانم دوباره میتونی کاری کنی ک مجذوبت بشه ...بایدبا خانواده ت حرف بزنی...ک فکر نکنه بدون پشتوانه ای...

هرچی زودتر از اون ساختمون بیا بیرون...اصلا چند روز برو خونه مامانت بمون...اصلا اونجا نمون....اگرم موندی...با سیاست رفتار کن...برو بیا قطع رابطه نکن ..ب ظاهر بگو بخند..نزار تو بده شی...تفریح م ...اینجوری راحت بدست میاری...برو راحت کلاس ثبت نام کن خوش باش. انرژی منفی و از خودت دور کن..شوهرت پسرعموت بوده یعنی مادرشوهرت زن عموت؟!...

ببین عزیزم... بهت حق میدم ..ادم دلسرد میشه...انتظار حرفاش و بخاطر کارایی ک فکر میکنی براش کردی..ندا ...

آره زن عمومه. برام دعاکن شرایط سختی دارم خیلی برام سخته. ازصبح تا شب توشه غریب تک وتنها. شوهرمم نه خرجی میده نه محبت میکنه. 

یه سیاست زنانه هس من متوجه شدم تو اون رو نداری اونم اینجوریه که اصلا بد خونواده شوهرت رو بهش نگی حتی اگه بدترین ادم های روی زمین هستن چون به مرور خودت ازچشمش میفتی باهاشون خوب باش گاهی هم یجور حرف بزن انگار دوسشون داری که اگه خواستن درمورد به شوهرت بگن اونا ازچشم بیفتن شوهرت پیش خودش بگه اون زن من اینارو دوس داره اینم از اینا که بد زن من رو میخوان

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

کینه و قهر و دشمنی رو بذار کنار اینجور که معلومه تو فقط کنارگذاشته شدی اینجوری شوهرت بدتر به خونوادش نزدیک شده زن عموت و عموتم که هستن همین امروز یا فردا با دخترت برو خونشون اولش با یه سلام دادن خشک شروع کن برو بشین یکم کم کم سردیتون ازبین بره ازت محبت ببینن کم کم میان طرف تو

آره خودمم میدونم. ولی خانوادش خیلی بداخلاقه

چاره ای نیس برا تو چشم شوهرت بودن و کنترل شوهرتو بدست گرفتن لازمه فکرکن بخاطر خودته همه این کارها اونوقت اذیت نمیشی