2777
2789

من 5 هفته و سه روز هستم رفتم پیشش ازمایش بتا نوشت نشونش دادم گفت خوبه سونو نوشته واسه 40 روز دیگه یعنی سه ماهم میشه چیکار کنم یعنی اشتباه نوشته؟دیر نیست تا اون موقع؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ی سونو قلبم برا هفته ۷ یا ۸ باید مینوشت برات

نمیدونم والا تاریخ و اشتباه زده ؟چجوریه که واسم نوسه 97/09/26 من میگم باید واسه 26 این ماه مینوشته شاید سرش شلوغ بوده اشتباه نوشته

من 5 هفته و سه روز هستم رفتم پیشش ازمایش بتا نوشت نشونش دادم گفت خوبه سونو نوشته واسه 40 روز دیگه یع ...

نه عزیزم دیر نیست خونه پرشو برات زده چون قلب چنین دیگه نهایت تا آخر ۱۰ هفته باید تشکیل بشه اونم برات همین تایمو زده. چون ۷ و ۸ بری شاید هنوز تشکیل نشده باشه

اگه نگرانی چرا دعا نمیکنی اگه دعا میکنی چرا نگرانی   
نه عزیزم دیر نیست خونه پرشو برات زده چون قلب چنین دیگه نهایت تا آخر ۱۰ هفته باید تشکیل بشه اونم برات ...

اخه خدای نکرده مشکلی باشه ادم زودتر بفهمه؟تازه اونموقع باید برم ان تی یا غربالگری 

نه عزیزم دیر نیست خونه پرشو برات زده چون قلب چنین دیگه نهایت تا آخر ۱۰ هفته باید تشکیل بشه اونم برات ...

الان من از 6 مهر اخرین پریودم هست حساب میکنین درست زده یا نه؟

[QUOTE=73733575]اخه خدای نکرده مشکلی باشه ادم زودتر بفهمه؟

عزیزم مشکلی نیس ک بخواد تو اون تایم یا زودتر حل بشه شما زودترم بری بگن خدایی نکرده مثلا قلب تشکیل نشده بازم باید تا اون تایم صبر کنی  ntهم از ۱۲ هفته میفرستن

تو هفته پنجی بر اساس سن حاملگی سن جنینی رو هفته کمتر از سن حاملگی حدوداا

مثلا اون تایم ک برات سو نو نوشته بری ی حساب خودت مثلا ۱۰ هفته ای اما سو نو انجام بدی میبینی مثلا زده سن جنین ۸ هفته

مثلا اون تایم ک برات سو نو نوشته بری ی حساب خودت مثلا ۱۰ هفته ای اما سو نو انجام بدی میبینی مثلا زده ...

خوب الان 5 هفته هستم دیگه 8 هفتگی باید صدای قلب رو بشنوم دیگه این دیرتر نوشته