2777
2789
دکترت کیه؟یعنی تو چند ماهگی میری اولین سونو رو؟

من از 6 مهر اخرین پریودم حساب کردم تا اون تاریخی که داده میشه 81 روز تو نت نوشته که حداقل 50 روز بعد پری واسه شنیدن صدای قلب برید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مال من میشه هشت هفته ووچهار روز به نظر خودم که دیر نیست اگه زودتر هم برم که شاید هنوز قلب تشکیل نشه

واسه من میشه 12 هفته عزیزم 8 هفته طبیعیه خوب واسه شما جای نگرانی نیس که واسه منو دیر نوشته نرمالش تاریخ شماست که همه میرن

خوب الان 5 هفته هستم دیگه 8 هفتگی باید صدای قلب رو بشنوم دیگه این دیرتر نوشته

عزیزم میگم ک از تا ۱۰ هفته زمان داری برای صدای قلب و تشکیل قلب. اون تایمو نوشته ک دیگه اواخر ۱۰ باشی و سونویی ک‌میری مطمئن باشه جوابش چون اگه ۸ مثلا بری بگه قلب تشکیل نشده میگن صبر کن تا ۱۰ اما ۱۰ دیگه نشه یه مشکلی هست 

اگه نگرانی چرا دعا نمیکنی اگه دعا میکنی چرا نگرانی   
من از 6 مهر اخرین پریودم حساب کردم تا اون تاریخی که داده میشه 81 روز تو نت نوشته که حداقل 50 روز بعد ...

الان  پنجی ۴۰ روز دیگه هم میشه حدودا ۵ هفته  میشه ۱۰ پر

الان من 10 هفته میشم یا 12 هفته تا اونموقع؟

در هر صورت دیر نیست چون قبلش کاری یا آزمایش و سونویی نیس ک از دست بدی فوقش میری یک هفته بعد برات مینویسه ان تی‌ ..در هر صورت کار خاصی نداری ک دیرربشه

پس میشم 10 هفته ؟ پس درست نوشته ؟ نگران نباشم؟ 

نه نگران نباش.  میگم ک ۱۱ هم بشی شما قبل اون کاری نداری ک فکر کنی مثلا از دست میدی. با خیال راحت همون تایم برو سو نو.  

پس میشم 10 هفته ؟ پس درست نوشته ؟ نگران نباشم؟ 

البته دیرتر هم بری جای نگرانی نداره اصلا. چون صدای قلب رو دیرتر هم میتونی بشنوی. فقط از اون بابت میگم که شاید خودت دلت بخواد زودتر بشنوی، میتونی از هشت هفته بری.