2777
2789
عنوان

بارداری و معضل بزرگ رنگ مو!

182 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها 😍 من موهام رو هرماه یا فوقش چهل روز رنگ میکنم موهای خودم مشکی و رنگ موهام بلونده...الان توی اقدامم و هیچی نشده استرس گرفتم که بعد بارداری با داشتن اینهمه سفیدی چه گلی ( فتحه یا کسره اش بعهده خودتون😅 ) به سرم بگیرم!!!! 

لطفا لطفا لطفا کمک کنید و نظر بدین از تجربیاتتون یه دنیا ممنون 🙏🏼 

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با رنگ هایی گیاهی میتونی رنگ کنی 

من یه خانمه رو تواینستا میدیدم باردار بود رنگ کرد موهاشو مشکلی هم نداره بچش خوب خوبه الان 4ماهشه به دنیا اومده

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
يه سوال متفرقه دارم چطور هر ماه ريشه هارو دكلره ميكني نميسوزه؟

من تار موهام خیلی نازکه با رنگ مو روشن میکنم عزیزم...این روش خیلی طول میکشه تا به رنگ دلخواهت برسی چون نباید بیشتر از یه سانت دراومده باشه وگرنه با رنگ روشن نمیشه😅 باید تار موهاتم مثل من نازک باشه و جنس موهاتم طوری باشه که زود رنگ باز میکنه وگرنه نارنجی درمیاد🙈 کلا سخته خیلی از دوستام خواستن بذارن نتونستن

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
و اينكه موي بلوند با ريشه ي مشكي بنظرم قشنگه و ضايع نيس

نیلین جون اولش قشنگه ولی بعد از اینکه بیشتر از دوسانت رشد کنه زشت میشه اونم وقتی سفیدی زیاد داشته باشی  😅🙈

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
با رنگ هایی گیاهی میتونی رنگ کنی  من یه خانمه رو تواینستا میدیدم باردار بود رنگ کرد موهاشو مشک ...

چه جالب! والله من که شنیدم حتی حنا مشکی هم رنگ توش داره و فقط حنا قرمزه که طبیعیه و مشکلی نداره که اونم دیگه...خخخخخ...😂😂😂😂 ضمنا روی حنا نمیشه رنگ گذاشت بعدش باید برم نمره ۴ بزنم احتمالا که بتونم دوباره رنگ کنم😆😆😆

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
چه جالب! والله من که شنیدم حتی حنا مشکی هم رنگ توش داره و فقط حنا قرمزه که طبیعیه و مشکلی نداره ...

والا این که رنگ میکرد و هایلایت خیلییییی خوشگلم بود 

البته نمیدونم از چند ماهگی رنگ کرد

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
والا این که رنگ میکرد و هایلایت خیلییییی خوشگلم بود  البته نمیدونم از چند ماهگی رنگ کرد

چی بگم...البته بعضیا براشون مهم نیس، حالا من این مورد رو نمیدونم....ولی خلاصه خیلی ذهنمو مشغول کرده این مو‌ضوع😣😣😣😣

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

به نظرم حالا که تو اقدامی موهاتو تیره تر کن کخ ریشه زد زیاد تضاد نداشته باشه. سفیدی موهاتم کاریش نمیشه کرد. خیلیا این معضلو دارن ولی باید باهاش کنار اومد.اومد خانمی هم که گفت ریمل مو بزن فکر بدی نیست بنظرم واسه تارهای سفیدت

به نظرم حالا که تو اقدامی موهاتو تیره تر کن کخ ریشه زد زیاد تضاد نداشته باشه. سفیدی موهاتم کاریش نمی ...

ممنونم از راهنماییت ...خودمم به فکرم رسید ولی مشکل اینه که من تقریبا ده ساله موهام همین رنگه چون تنها رنگیه که به صورتم و پوستم میاد هررنگ دیگه ای گذاشتم که حتی فقط دو درجه تیره تر بود همسرم و‌ حتی پدرم!! 😐 گفتن این خوب نیس برو همون قبلی رو بذار

ناگفته نمونه من کم خونم وبنظر خودم معمولا رنگ پریده....یکی از دلایلش همینه شاید 😔 ولی آدم مجبور باشه باید تحمل کنه دیگه😅

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼