2777
2789
من چند هفته پیش خریدم ۲۶ روش زده بود ۲۲ 

شاید.ما چند ماه پیش که چیزای مختلف امتحان میکردیم خریدیم ویتان رو شاید با یکی دیگش قاطی کردم

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من چند هفته پیش خریدم ۲۶ روش زده بود ۲۲ 

شربتش البته .نمیدونم قطره داره یانه.ولی پرسیدم الان

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

باشه ممنون میشم 

سلام سانستول ساده ۳۸اهن دارش۶۰ ویتان هم۳۷.ببین چون بچت بالای دو سالشه.میتونی یه روز در میون بدی که از لحاظ هزینه اذیت نشی .اگر محدودیت مالی داری

باشه ممنون میشم 

و البته اول یه ازمایش بده.اگر کم خونی نداره یا کمبود پیتامین زیادم خوب نیست.یکی اقوام ما هموگلوبینش بالاست اونم یه مشکل دیگه داره.یکی کلیسیمش بالاست اونم دکتر گفته خوب نیست رسوب میکنه .

و البته اول یه ازمایش بده.اگر کم خونی نداره یا کمبود پیتامین زیادم خوب نیست.یکی اقوام ما هموگلوبینش ...

ممنون   

خداروشکر خوبه قدش یکم وزنش کمه بخاطر همون میگم بگیرم ویتامین هاش رو نمیدونم 

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
میگم شربت زینک به بچه یکساله چند سی سی میدن ؟دکتر گفته روزی ۸ سی سی .چهارتا صب چهارتا شب زیاد نیس؟

بزار ا دوستم میپرسم.برا چی زینگ میدی.

دکتر داد گفت بخوره نمیدونم والا خخخ

ازمایش داده بودی.یا همینجوری گفت بهش بده.قد و‌وزنشم‌بگو