2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قطره چکون کردین تو دهنش و زدین تو قطره بهتره استفاده نکنید

من همه قطره ها با همون قطره چکان خودش میدم بعدم می بندم یعنی نباید اینجور کنم 

و خداوند انسان را در سختی ها افرید

نه اینکارو نکن دیگه.

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

اوه اوه چ خبره😐😐😐چ زیاد.راستی من ۲ هفته ست ب پسرم قطره ندادم اشکال داره؟ اخه یوبس شده بود

نه بابا انقدم حساسنباش.حالا مگه ما خوردیم.ولی خوب با غذاهای الان بچه نیاز داره

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

البته من قبلا سیدرال میدادم ۵۰ می خریدم اما الان دوبرابر شده و گیرم نمیاد دیگه همون مال بهداشت میدم& ...

۸۲شده.یه هفته ای میشه اومده.سر برن

نه همین قطره ام الان 3ماهه نمیخوره خیلی بد قلقه دیگه تصمیم گرفتم بزورم شده بدم بهش

خوب پس بده دیگه چاره ای نیست.

قطره چکون دوتا داشته باشید یکی برای اینکه مقدار لازم از داخل شیشه بردارید یکی برای اینکه در شیشه رو ببندین 

یا بهتره از همون سر قطره استفاده کنید

قطره چکون که تو دهن بچه میکنید نباید بذارید تو شیشه قطره