2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 78 پست
مال جفتشه.... ولی ترشحات زیاد برای حاملگیه... از بس مطالب حاملگی خوندم حفظم همشو😯

عزززیزم منم همش سرم تو سایتا دنبال علایم بارداری بودم ولی این ماه بی خیالش شدم

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
بعضی موقع ها زیر شکمم نبض میزنه و نفخ دارم البته قبل پریود همیشه نفخ دارم 

نمیخام امیدوارد کنم.. ولی اگه زیر دلد میگیره و ول میکنه..یا حاله ی سینت قهوه ایش پررنگ شده ممکنه باردار باشی .. فردا بی بی بذار خبرمون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از فردا انجام میدم

عزیزم این معجون عسل و دارچین رو از روز اول پریت شروع کن به خوردن تا روز 16 پری 

کاش خدا زودتر نی نیت بده وخ نکنه دلد بگیره 😉😍

😂😂😂

ممنون گلی

ولی واقعا نمیدونم نی می داشتن خوبه یابد؟؟؟

نمیدونم واسه این شرایطی که دارم زندگیم بهتر میشه با نینی یا نه؟؟؟

هم دلم حیلی نی نی میخواد هم گاهی دلم نمیخواد

تکلیفم با خودم مشخص نیست

دکترا هم خیلی ترسوندنمون

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
عزیزم این معجون عسل و دارچین رو از روز اول پریت شروع کن به خوردن تا روز 16 پری 

من دورم۲۲ روزست ینی اگ تا وسط پری بخوام بخورم میشه۱۱ پری

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
نمیخام امیدوارد کنم.. ولی اگه زیر دلد میگیره و ول میکنه..یا حاله ی سینت قهوه ایش پررنگ شده ممکنه بار ...

نه فداتشم هر چقدر دنبال علایم باشی علایم خودشو نشون میده هنوز 5 روز تا پریم مونده فکر نکنم 9 ماهه

[QUOTE=73719491]خوب کردی..منم خسته شدم..میگم خدا هرخت بخاد میده الکی نگرانم همش😯[/QUOTEاره واقعا

خوب کردی..منم خسته شدم..میگم خدا هرخت بخاد میده الکی نگرانم همش😯

عزیز دلم یکم بی خیال شو ماه قبل دو روز عقب انداختم روز سوم شبش پری اومد اونقدر گریه کردم و حالم بد شد خدا هیچ منتظری رو بیشتر از این منتظر نزاره

عزززیزم منم همش سرم تو سایتا دنبال علایم بارداری بودم ولی این ماه بی خیالش شدم

من این ماه بیخیال شدم ولی دوسه نفر بهم گفتن شاید بارداری به قول خودمون فالش رو زدن ستید بهم افتاد

بعدش وقتی بم گفتن دلم گرفت

اینم هست 😢

آره عزیزم بقدری مطالب بارداری خونده بودم که همه چی رو به باردار بودن ربط میدادم آخرشم وقتی پری میشدم دلم کلی می شکست

عزیز دلم یکم بی خیال شو ماه قبل دو روز عقب انداختم روز سوم شبش پری اومد اونقدر گریه کردم و حالم بد ش ...

منم یبار اینجور شدم البته من بعد۹ روز پری شدم اینقد حالم رد شد

وقتی پری شدم خونه بابام بکدم شوهرمو بلند کردم اومدیم خونه اینقد گریه کردم که شوهرم بهم خندید گفت تو دیوونه ای

خوبه ما میدونستیم شاید بچه دار نشیم و ازدواج کردیم

این رفتارت چه معنی داره؟؟

بش گفتم تو درک نمیکنی که من۹ روزه منتظر بودم این منتظر بودن ناراحتم کرد

من این ماه بیخیال شدم ولی دوسه نفر بهم گفتن شاید بارداری به قول خودمون فالش رو زدن ستید بهم افتاد ب ...

گلم ایشالا که به زودی باردار میشی