2821
2789
عنوان

لطفا بیاین

167 بازدید | 78 پست

سلام دوستان میشه برام دعا کنید حامله باشم و این ماه پری نیاد سراغم؟؟؟

حوصله دکتر رفتن ندارم بخدا

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب امید خدا ک باردار باشی، چند وقته اقدامی مگ؟ 

انشالله

ازبرج ۹ پارسال

۱۱ ماه میشه دیگه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
ان شاالله که بارداری عزیزم. 

ممنون

ایشالا که بارداری گلم  گرمیجات میخوری ؟؟؟ سیاه دانه و عسل و دارچین و خرما؟؟

فقط خرما میخورم اونم نه همیشه گاهی

عسل تم میخورم

دارچین هم فقط با چایی

ان شالله که باردار باشی عزیزم.شماهم برا ما دعا کن 

انشالله همه به حاجت و خواسته دلشون برسن

با اجازه استارتر

سه روزه ترشحاتم زیاد شده خون نیستا ولی احساس میکنم شبیه خون آبه هستش خیلی کم تو لباس زیرم میشینه 5 روز به موعدم مونده تا حالا اینجوری شدین

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
اگه شدی نیای بگی بچم همش گریه میکنه چیکار کنم😂

😂😂حالا اگه اومد سعی میکنم غر نزنم

اگه زدم هم شما به بزرگی خودت ببخش

فقط خرما میخورم اونم نه همیشه گاهی عسل تم میخورم دارچین هم فقط با چایی

نه گلم هر روز صب دارچین و عسل و شیر و خرما رو مخلط کن و خودت و همسرت بخورین

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
2823
2791
2779
2792