2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من فکر کردم برای جلوگیری از ریزش سیبیله فکر کردم یه آقا پست گذاشته😂 این روزا خیلی خنگ شدم

نه قرص واسم نوشت برا کیست ک دارم ولی فک کنم برای جلوگیری هم باشه 

البته قرصه واس جوش بردن هم خوبه

منم جدیدا دلم تو عادت ماهانه روز اول خیلی درد میگیره میخوام برم ببینم کیست دارم یا نه؟

دوستم کیست داش قرص ال دی خورد خوب شد.

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
منم جدیدا دلم تو عادت ماهانه روز اول خیلی درد میگیره میخوام برم ببینم کیست دارم یا نه؟ دوستم کیست د ...

دی بیشتر زنا و دخترا کیست دارن ولی اگر درد داری خیلی نمیدونم فک نکنم از کیست باشه 

کیست درد داری،ولی علائمی دی اش مثلاً جوش زیاد بزنی،اضافه وزن،مو زائد زیاد بزنی و منم یجیرگیجه داشتم دکتر گفت مال همینه و ویتامین دی بدنت کمه قرص خوردم هم پریودی هام منظم شد هم دی سرگیجه ندارم

سلام ببخشید چندوقته دارید قرص سیبلو استفاده می کنید؟ و اینکه چطور بوده براتون 

من ی سال استفاده کردم،خوب بود فقط بعضی اوقات حالت تهوع داشتم چون خودم زیاد با خوردن قرص اوکی نیستم

من ی سال استفاده کردم،خوب بود فقط بعضی اوقات حالت تهوع داشتم چون خودم زیاد با خوردن قرص اوکی نیستم

سعی کن هر وقت میخوریش قرص b6 هم بخور باهاش خوبه ینی واسه شروع مصرف ک حالت تهوع نگیری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز