2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم  از رو بسته قرص عکس میفرستی برام؟؟  چجوری مصرف میکنی روزی یه دونه میخوری؟؟

دیگه استفاده نمیکنم،الان دکترم سیپروترون کامپاند نوشته برام

ولی فک کنم ی بسته دی قرص سیبل دارم میفرستم حتما وقتی درش اوردم

دیگه استفاده نمیکنم،الان دکترم سیپروترون کامپاند نوشته برام ولی فک کنم ی بسته دی قرص سیبل دارم میفر ...

مرسی عزیزم منتظرم ، دکتر بهم گفت حتما اصلشو بگیر ، مشابه ایرانیش عوارضش زیاده نخوری بهتره

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد..

سلام. من تنبلی تخمدان دارم. دکتر قرص سیبل داده ولی روش مصرفشو نمی دونم. فقط گفت از روز اول پریودی یه دونه بخور و شروع کن.  یه کاغد هم داره برای راهنمایی، ولی در مورد پیشگیری نوشته نه تنبلی تخمدان.  میشه راهنمایی کنید🥲🙏🏻

سلام. من تنبلی تخمدان دارم. دکتر قرص سیبل داده ولی روش مصرفشو نمی دونم. فقط گفت از روز اول پریودی یه ...

سلام .منم این مشکلو دارم و دکتر گفته از روز سوم پریودت مصرف کن.

باید بلافاصله بعد از اتمام بسته ی اول بسته ی دوم رو شروع کنی تا وقتی که دکترت گفته.

من باید تا۳ماه مصرفش کنم

من ی سال استفاده کردم،خوب بود فقط بعضی اوقات حالت تهوع داشتم چون خودم زیاد با خوردن قرص اوکی نیستم

ببخشید عزیزم وقتی قرصای غیر فعال شروع میکنی پریود میشی ؟ روش خوردنش چجوری ؟؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز