2777
2789
عنوان

شوهرم ...😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 18 پست
میگم بهش عزیزم میگه همیشه غر میزنی ...میگم مثل اینک جداشم برم کار کنم بیشتر پیشرفت میکنم میگه لازم ن ...

گلم شوهرتو با کسی مقایسه نکن کار درستی نیست 

هم‌خودت هم شوهرت اذیت میشه 

بگو باسه من غر نمیزنم ولی من تا ۱ ماه ۲ ماه بهت فرصت میدم مرد بودنتو نشونم بدی 

عزیزم ببخشیدا ولی چرا همه چیز رو گردن شانس میندازی  شوهرت کار نداشته سربازی نرفته بوده خونه و ...

اون موقه اصلا همچین فکرایی نمیکردم .شانسه ک دیگ عزیرم چرا خواهرشوهرم تو پنج ماه پیشرفت کرده منی ک ای همه مدت تووهمه ی زمینه ها کوتا اومد هیچی نمیفهمه از خودش  اصلا او بود ونبودش چی میشه واس بچم 

💞خـاطِـره‍ مَغـضُ میتِـرکونه‍ مِـصِ یـه‍ بُمـبِ سـاعَتـی...💞

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

گلم شوهرتو با کسی مقایسه نکن کار درستی نیست  هم‌خودت هم شوهرت اذیت میشه  بگو باسه من غر ...

گفتم بهش میگه کار نیست چیکار کنم خیلی تنبله خانوادشم میگن.فقط میگه فلان کارم خوبه اگ ادم بزنه توخیالش کار راه میندازه 

اي خدا چه بي خياللللل

ی چیزی میشنوی .یسره باشگا میره زنگ میزنه همه رو جمع میکنه برن بازی کنن ی کارامیکنه که هر کدوم ازون کارای بی خیالش انچنان فشاری ب ذهنم میاره که حد نداره