2777
2789

یسس

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
شوهر پزشک؟ اصلا  گرچه درآمد خوبی دارن ، اما زندگی باهاشون سخته

بله  خودم تجربه کردم جز زجر کشیدن چیزی نداشت برام

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

بله

حالا تحصیلات عروس در چه حد هست

من یه دکتر میشناسم که شهرستانی بودن و خودش متخصص بود ولی همسرش که فامیلشون هم بود، نمیدونم دیپلم داشت یا نه

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
بله  خودم تجربه کردم جز زجر کشیدن چیزی نداشت برام

توقعاتی که من از شوهرم دارم را یک پزشک نمیتونه برآورده کنه....جدای از مساعل دیگه که فقط کسایی درک میکنن که با این قشر در ارتباط بوده باشن، متوجهی که منظورم چیه

نه  دوستم شوهرش پزشکه اصلا راضی نیست

میشه بگی چرا؟

چون خودم تجربه کردم انقد شکست خوردم ک فقط کشیدم کنار انقد زجرم داد

توقعاتی که من از شوهرم دارم را یک پزشک نمیتونه برآورده کنه....جدای از مساعل دیگه که فقط کسایی درک می ...

اره عزیزم میدونم به چشم دیدم