2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا سخت بودع؟ مگه چطوری بود همسر سابقت

زبون باز بامن از یه طرفم باهمه هررفتاری داشت خیلی صمیمی و من خبرنداشتم چون کامل باورش داشتم،چون میگفت توشغل من باید بهم اعتمادکنی،اوایل خوب بود وقتی من باسختیاش ساختم تا داشت ب جایی میرسید عوضی شد خونه منو همرو کرد توشیشه با دروغ وخیانت،غرور بیجایی که من اعتماد ب نفسشو بردم بالا چنان کوبیدتم که شوکه شدم نفهمیدم از کجا خوردم

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

آره خوبه با پزشک ازدواج کنی هم یک جایی از بدنت درد بگیره بهش میگی یک دارویی چیزی میده دیگه نیازی نیست بری دکتر کلی پول ویزیت بدی☺

وای چقدر باحاله دیگه نگران بیماری نیستی چون دکتر کنارته🙈

میشه بگی چرا؟ چون خودم تجربه کردم انقد شکست خوردم ک فقط کشیدم کنار انقد زجرم داد

میگه داعم سره کاره

زنگ میزنم داره با منشیش غذا یا عصرونه میخوره

با یه سری از مریضاش که خانم هم هستن داعم در ارتباطه...نه بخاطر بیماری دعوتش میکنن میره

خلاصه این چیزا

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
آره خوبه با پزشک ازدواج کنی هم یک جایی بدن درد بگیره بهش میگی یک دارویی چیزی میده دیگه نیازی نیست بر ...

امیدوارم از جنس خوبش گیرت بیاد

میگه داعم سره کاره زنگ میزنم داره با منشیش غذا یا عصرونه میخوره با یه سری از مریضاش که خانم هم هست ...

اره دقیقا چیزای ک برام پیش اومد و زبونشون درازه ک تو باید اعتماد داشته باشی،ولی وقتی خودت کرمی اخه چه اعتمادی

آره خوبه با پزشک ازدواج کنی هم یک جایی از بدنت درد بگیره بهش میگی یک دارویی چیزی میده دیگه نیازی نیس ...

ای .....کوزه گر از کوزه شکسته اب میخوره ...دوست جونم-♥

اره دقیقا چیزای ک برام پیش اومد و زبونشون درازه ک تو باید اعتماد داشته باشی،ولی وقتی خودت کرمی اخه چ ...

ببین این شغلا این دردسر هارو هم داره