2777
2789
عنوان

ببخشیدچرامردا....

335 بازدید | 29 پست

ببخشیدشایدبدتون میاد ولی واقعاواسم سواله چرامردا اینقدر دست توبینی میکنن یعنی واقعا اینقدر تولیدمیکنه چرامال من اینجوری نیست؟وای حالم بهم میخوره شوشو ی خودمم هست واقعا بدم میاد ولی دلم نمیادبش بگم چون اگ جاش بودم کسی بم میگفت خجالت میکشدم بنظرتون چطوربش بفهمونم حواسم هست وبدم میاد😂😂😂😂

بهشون یه جور ارامش میده😂😂😂همیشه که توش چیزی نیست بیشتر جنبه روانی داره😂😂😂

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالمونو يكجا بهم زدي

توليد😷 شوشو😷 بيني😷

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

خو داشتم چیز میخوردم خووو

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بگو منم خیلی دوست دارم دست کنم تو دماغت! 

منم همسرم خیلی سعی میکنه یواشکی باشه اما خب تابلوعه! 

یا بگو ببخشید من محتویات بینیم خشک شده بزم دستشویی دست بندازم خالی کنم! 

احساس تنهایی شدید 

خخخ بیچاره

شوهر من که اینجوری نیست .

ولی امروز داشت بینیشو میخاروند 

کلی اذیتش کردم و خندیدیم . 

گفتم کل انگشت اشاره رو کردی توشو میچرخونی در صورتی که اینجوری نبود🤭😁😁

زندگی زیباست

دغدغه ت تو حلق داعش😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌