2777
2789

سلام. سینه هام دیگه شیرش خیلی کم شده. فشار می دم به زور قطره هم نمیاد ولی با شیردوش دستی اندازه یه قاشق میاد. به نظرتون شیردوش برقی کارم رو درست می کنه؟ بخرم یا تاثیر نداره؟ می تونم تا چند ماهی باهاش به بچه ام شیر بدم؟ 

کسی بوده این جوری باشه و خودش رو تقویت کرده باشه و شیرش زیاد شده باشه. شیرم اولش بد نبود خوب بود الان خیلی کمه. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

برو همون بيمارستاني كه زايمان كردي. بخش أطفالش. بگو با شير دوش برقي ميخوام امتحان كنم شيرم مياد يا نه. اگه فايده داشت بخر

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افتضاحه. منکه واسه توی بیمارستان فقط استفاده کردم‌پدرم در اومد.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
برو همون بيمارستاني كه زايمان كردي. بخش أطفالش. بگو با شير دوش برقي ميخوام امتحان كنم شيرم مياد يا ن ...

باشه. یعنی اونجا شیردوش برقی دارن؟ بیمارستان کوثر شیراز بودم

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

ببخشید دوست عزیز که منم سوال میپرسم من تو ماه هستم بار داریم ولی اصلا سینم شیر نداره ...خیلیا رو دیدم که تو بار داری داشتن ...نگرانم خیلی

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
من قرص جلوگیری میخوردم شیرم خیلی کم شده بود. پودر شیرافزا لاکتودین  و مکمل ترومام ( مثل لیدی می ...

یعنی اگر این کار رو کنم شیرم زیاد میشه؟ 

شیر دوش برقی بیمارستان عالیه من دخترم زردی داشت توبیمارستان دوروز بستری بوداستفاده میکردم سینم قشنک راه افتاد .به خودت استرس نده رازیانه چای شیرافزابخورتن تنم شیربده زیادمیشه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
ببخشید دوست عزیز که منم سوال میپرسم من تو ماه هستم بار داریم ولی اصلا سینم شیر نداره ...خیلیا رو دید ...

اصلا نگران نباش. سربچه اولم هم توی بارداری شیر نداشتم بعد زایمان مثل لوله آب می ریخت

اره واسه من که جواب داد. هنوزم دارم میخورم غذاهم خوب بخور

یه مشکلی هم من دارم اینکه بچه ام مک نمی زنه سینه رو درست. می خوام شیرم رو زیاد کنم با شیر دوش برقی بدوشم بده بخوره. به نظرت این کار شدنی هست؟ کار درستیه؟