2777
2789
عنوان

داخوشی نداشتن از خونواده شوهر

231 بازدید | 23 پست

بنظر من اگر خاهر شوهر مادر شوهر و جاری و کل فامیل شوهر باهات بد باشن و بهت بدی کنن ولی شوهرت پشتت باشه و از تو حمایت کنه و بهمه بفهمونه ک پشته زنشه و طرفدار زنشه هیچ احدی هیچ غلطی نمیتونه بکنه اگرم بکنه زن رو ناراحت میکنه اما آنی ناراحت میشه شوهر خوب ی نعمته

کی دل خوش داره خواهرجان 

بشین سر زندگیت ادمم حسابشون نکن 

غریبه ان اونا

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خوبه انشالله همیشه باشه من ک خانواده شوهرم اینقد خوبن ولی شوهر بدونه من پا نمیذاره اونجا. من نیام نمیره الان قهره6ماهه خونه مادرش نرفته مادرش فک میکنه زیرسرمنه ولی من هیچ تقصیری ندارم 

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

بله حرفتون درسته ولی کو شوهری که پشت‌زنش باشه  اگه باشه‌هم موقتیه بالاخره بایه ترفندی میکشکننش سمت خودشون همیشه یه سوراخکی پیدامیکنن لامصبا که آدمو نیش بزنن

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
کی دل خوش داره خواهرجان  بشین سر زندگیت ادمم حسابشون نکن  غریبه ان اونا

والا بخدا 

من مادرشوهر خواهر شوهر جاری هییییییچی ندارم

عوضش یه خاله شوهر بیشعور دارم جای همه رو پر کرده

کصااافط حسود

بله حتما همین طوره ولی متاسفانه شوهر من همیشه سکوت میکنه و طرف هیچ کی نمیگیره ولی همیشه جلو خاووادش ...

شوهر منم همیشه احترام مادرشو خونوادشو جلو من داره و همچنین احترام منو جلو اونا.ولی تو خلوت خودمون حق رو میده بمن و میگه اونا نون و ابمونو ک نمیدن ک.بعدشم وقتی میبینه میگم فلان کارو نکنیم یا مثلا جمعه ها همه میرن ما ی روز دیگه بریم ب فلان دلیل ک حتی شاید از نظر شوهر من منطقی نباشه اما برای ارامش زندگیمون کاری میکنه ک من خوشحال باشم البته اوایل سرسخت بود یکم اما با توضیحاتی ک براش دادم الان گاهی باورم نمیشه ک چقدر با توضیحات من فهمیده تر شده و خوشحال بودن و دعوا نکردنمون براش مهمه واقعا