سلام خانوما من یه سوالی دارم خانوما امسال ساله اخره تحصیله منه ساله سرنوشت سازیه خیلی درس بیشتر میخونم یه نفر تو کلاس ما هست یه مشکل بزرگ خانوادگی داره بخ خاطره خانواده از خونه همش فراریه وقتی هم تویه خونه هست خیلی کتک میخوره چندبار هم اقدام به خودکشی کرده 😔 خانوما وقتی وضعیتشو دیدم یاده وقتی افتادم که حاله خودم بود نشستم پا درده دلش یکم بهش روحیه دادم فقط یه چیزی این دختره به خاطره خانواده اصلا تو خونه نیست و ددس هم نمیتونه بخونه من میترسم روم تاثیر بزاره درسم خراب بشه ولی خودم درسما خیلی میخونم ولی میگن تاثیر همنشین زیاده از طرفی هم نمیخوام دلش بشکنه چکار کنم من به دختره تو درساش هم کمک میکنم
مستقیم بهش بگو امسال بیا تلاش کنیم بخاطر آیندمون اینا. اگ دیدی با صحبت و حرف از آینده اهل تلاش وزحمت نیست و اینا ولش کن ک خودت گرفتار نشی ولی اول حتما سعی کن با محبت و نصیحت ب راه درست بیاریش😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز فقط چجوری درگیرش نمشم😢
خودت برو پیش مشاور راهنمایی بگیر
به هر حال تو زندگیت زیاد با این آدمها برخورد می کنی که باید یاد بگیریم در عین کمک کردن فاصله مون رو هم باهاشون رعایت کنیم تا آسیب نبینیم و در آینده هم بتوانیم به دیگران باز کمک کنیم