2777
2789
عنوان

پایان زندگیم

730 بازدید | 28 پست

بهتون گفتم شوهرم میگ الا و بلا بریم خونه بابام چون میخواد ب نامم بزنه و دو تا داداششم ا نجان  دلش میخواد برم کنار جاریم اینا زندکی کنم  جاری ای  شوهرم همه توحهش ب اونه و میدونم بخاطر اون میره اگ برم اونجا نمیتونم جمعش کنم از اونجا  و خونه داداشش مسافرت اومدم خونه بابام ز زده دیگ پاتو نزار تهران دیگ رنگ منم نمیبینی  چون بهش گفتم تکلیفنو روشن کن  بابامم بعش ز زده گفت تصمیمم جدیه و صد درصد میرم اونجا  احساس میکنم هدفش جدایی دنبال بهونس  الان ننیدونم با ی بچه کوچیک چیکار کنم سر سالمون اردیبهشته   اگ خونه بابام بمونم هزار تومنم نمیده و خرج بچم رو جون بابام میوفته  اگ برم میدونم خونه نمیاد  ولی حداقل خیالش از اینک  خونه بابامم هستم راحت نیست شما میگید چیکار کنم بمونم یا برم ؟؟ اگ برم خودمو کوچیک میکنم ؟؟ اگ بمونم میدونم دیگ سراغمو نمیگیره تا برم اقدامی کنم و هزار تومنم بهم نرسه و طلاقنو بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کوچیکم بشی برو. زندگیتو بخاطر غرور از هم نپاش.. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

سلام 

چون بچه دارید سعی کنید همسرتون از وجود بچه و اینده ی اون و عواقب جدایی و اثرات ان بر بچه اگاه کنید و تغییر در رفتار خودتون دهید و همسرتون رو به خود جلب کنید و طلاق رو نقطه ی اخر بدونید نه اینکه یه راه حل برای حل مشکل